am facut acum cateva zile o comanda (acum e in stadiul "trimis la furnizor") pentru o carte pe care am asteptat-o cateva luni (logic, m-am grabit sa o cer, sa nu dispara din nou
)
iar azi a aparut o alta pe care o asteptam de ceva vreme (si am cerut-o si pe ea).
am scris deja in campul de "comentarii" ca as vrea, daca e posibil, sa fie trimise (catre mine) ambele, impreuna. sunt doua comenzi diferite, cu costurile (inclusiv de transport prin posta) separate, insa un singur colet prin posta ar fi perfect... nu sunt acasa si nu ma intorc pana in decembrie. am rugat pe cineva sa mearga sa mi le ridice de la posta, insa pentru a nu aparea probleme, ar fi mult mai simplu pentru persoana respectiva daca n-ar avea de asteptat decat un pachet 
este posibila cuplarea la expediere a celor doua comenzi? (inca o data, fara reducerea transportului, doar pentru simplificarea ridicarii de la posta...) asteptarea putin mai lunga dupa prima carte nu e o problema, tot nu ajung acasa cateva luni...
n-am observat atunci numarul de exemplare (daca era deja afisat), probabil as fi asteptat putin si n-as fi facut comenzi separate, sorry 
Last edited by egr (02.09.2011 16:39:24)
Absolute Beginner