Re: Cand o sa fie disponibil...
Am vazut pe amazon .. dar nu stiu daca e sigur sa cumpar
Am vazut pe amazon .. dar nu stiu daca e sigur sa cumpar
@Phantom: E sigur sa comanzi de pe amazon,e firma foarte serioasa. Extrem de rar incat sa nu vina comanda (pentru care exista motive intemeiate). Problemele sunt taxele....te
IchigoWolf ai comandat ceva de pe amazon?
Daca ai stii :Cum se face plata?
Am inteles ca trebuie sa am card sau nush ce
Yo. Am vazut ca o parte din volumele Vagabond de Takehiko Inoue nu sunt disponibile de ceva vreme.
Can you help?
Volumele clasice Vagabond nu cred ca vor mai apare.
VIZ a trecut de ceva vreme la formatul omnibus (VIZBIG Edition) pentru aceasta serie, iar volumele in acest format sunt disponibile fara probleme.
andrei
@Phantom: Era sa comand pana cand am vazut taxele. In schimb multi pe care ii cunosc au comandat fara nici un fel de problema.
Si dap,trebuie card. Pe amazon-ul Anglei nu mergea PayPal,insa pe altele poate da. Gasesti mai multe informatii pe site-urile lor.
Cand o sa fie disponibil vol.2 din Gintama ?
Nu a fost anuntata o data pentru cand va reveni in stoc.
andrei
Salut . Prin unele locuri am citit ca Psyren vol.1 se lanseaza in sfarsit in (4) octombrie. Insa pe site-ul oficial VIZ nu se gaseste nici o informatie. Deci...e destul de sigur ca se va lansa atunci? Sau e doar un zvon?
volumul 1 din Gantz va mai fi disponibil?
@IchigoWolf: La furnizor e anuntat tot pentru 4 octombrie si deja are comandate peste 400 de exemplare din acest volum.
@AndyAlex: In mod ciudat pare sa fie out of print... zic in mod ciudat pentru ca din volumele 2, 3 samd mai sunt o groaza de exemplare disponibile.
andrei
Abia astept atunci
. Domo arigatou ![]()
si nu mai se poate face rost de exemplare din vol 1 de Gantz?
Salut,as dori sa stiu si eu cand apare Vol 1 din Trigun Maximum si Yu Yu hakusho
Nu au fost anuntate date pentru cand vor reveni in stoc.
andrei
Tocmai am observat ceva: aproape toate produsele care erau in top 10 au ca status "nu se mai editeaza", care-i buba? E adevarata treaba sau e ceva bug?
e bug. inca nu stim daca e de la noi sau e de la furnizor.
working on it.
andrei
am revenit la normal :-)
andrei