Edit: un mic edit in povestirea disperarii (dupa Kuroshitsuji, adica XD)
Ehehehe...cand vine vorba de preferatele mele, Kuroshitsuji e printre primele pe lista. Normal, primul lucru care m-a atras au fost: za bishies!!! Nici n-am mai stat sa citesc bine descrierea. Mai pe sarite, ca nu mai puteam astepta sa m-apuc de el. Mwahahaha.. dar pe sarite a fost de ajuns, ca am fost imediat trasa in gaura neagra..ahem..adica inspre a citi mangaul. *grin* Toate ca toate, bishiez and great story, dar pana nu vezi, nu crezi. Si si-asa nu intelegi prea multe daca nu experimentezi, hehe. Dar cand am inceput sa citesc, mi-au ramas ochii beliti, nu alta! mwahahahahah!!!1 Doaaa', Toboso Yana deseneaza mult prea gozav!. Are stilul ala al ei care nu poate fi confundat, si care este in acelasi timp foaarte frumos, detaliat si ..nici nu stiu ce epitete si metafore sa folosesc, caci asta nu e ceva ce poate fi descris. (ca sa nu mai zic ca as da orice sa pot desena asa). Ohoho, apropo, ochii nu mi se mai dezlipeau de la frumusetea de Sebastian. E mereu asa, foarte cute, kawaii, dragalas, cum mai vrei sa-i zici, dar cand isi pune o fata de-aia diabolica, nuuu, nu te sperii, cazi de pe scaun de supraincarcare cu frumusete. XD Povestea e foarte unica, lucru datorita...din cauza caruia chiar nu mai are cine sa te ridice de pe scaun sau macar sa-ti atraga atentia. Cred ca daca s-ar face karaoke foarte fals langa mine si s-ar arunca cu petarde la picioarele mele (in acelasi timp) tot nu m-as opri din citit. Dar mi-as apara mangaul cu pretul vietii!!!!! Si o mica zgaretura daca se face pe coperta, devin yakuza din cap pana-n picioare..Uhuhu..apar o cauza nobila...nu? Ca tot veni vorba, mi l-am cumparat (nu-ti zisesem inca, nu?). Au aia pe mangashop.ro pana la volumu' 5. Le-am luat pe toate odata (i-am stors de Kuroshitsuji ahahahaha!!! *evil*), desi nu mai pup eu manga curand! (lol) Si asta fiind o gluma, caci nu ma las eu asa, cu una cu doua, asta e un hobby - colectionatul de manga- mai rau ca orice viciu. Daca sunt doua lucruri la care nu pot renunta nici daca-mi pui cutitul la gat sunt cititul de manga/vizionarea de anime si mancatul. Nu mai pun dormitul, ca din cauza mangaurilor si etc, putin imi pasa de el. Kekeke. O, da, unde ramasesem..da..eram la poveste. N-o sa-ti dau eu spoilere acum, ca cel mai bine e atunci cand nu stii la ce sa te-astepti, nu? dar mangaul asta combina multe lucruri geniale, si nu asa, halandala, cum mai exista pe lume chestii nereusite in combinarea asta de elemente (ma refer la orice, nu numai manga/anime), asta e pure and epic win!! Este vorba de un baiat de 12 ani, Ciel Phantomhive, care este acum capul familiei Phantomhive (te las pe tine sa afli cum s-a intamplat), si majordomul lui, Sebastian Michaelis. (care de fapt-am sa zic asta, ca sigur o sa iti trezesc imediat interesul- este demon. Kyaa!!) La prima vedere, pare ceva destul de normal, dar cu cat povestea se desfasoara, cu atat mai interesant devine. Oo, si mai tarziu apare si un print foarte frumos si cyute, o sa vezi tu. Cam tot ce am zis suna aproape ca si un manga stupid pentru eye-candy, dar toate intamplarile, trecutul, drama, tragedia, psihologia, frumusetea, si momentele de actiune sunt atat de grozav desenate si atat de bine prezentate si create, incat te ridici de pe scaun, sari in sus, te-arunci pe geam de la atata "excitement"! (bine, sa nu faci faza cu aruncatul pe geam). Eu una, la fiecare imagine aveam o reactie, bine ca eram singura, ca altfel ma credea toata lumea nebuna. Personaje care mai de care mai diferit si unic, cred ca pot enumera numai doua mangauri cu personaje asa de grozave, si unul din ele e Kuroshitsuji. Pe Sebastian n-o sa-l "citesti" niciodata, cred. Frumusete rara, se poarta ca un gentleman (sau mai degraba ca un majordom?), face orice (nu, chiar orice!), si e atat de misterios, cu expresia aia a lui prin care nu prea-ti dai seama ce gandeste. Si Ciel, eu una n-am mai vazut asa personaj principal grozav. Numai mancatori de pamant de frica, sau cite stie ce inocenti sau aliati ai dreptatii, (nu a asta nu ar fi un lucru bun in felul lui), dar el reuseste sa ramana asa..pur si kawaii (ups cred ca iese la suprafata fanul din mine), dar in acelasi timp crud si rece. Nu mai zic de altii, ei sunt personaje principale si vei vedea imedat ce fel de presonaje sunt, dar ceilalti sa ramana secret, ca sa ajungi cu o expresie de-aia geniala pe fata (oh ce-as vrea sa vad)
Ahemm..nu m-astept sa ma crezi asa usor, ca asa-s eu, imi merge gura toata ziua daca ma pui sa vorbesc de ceva care mi-a placut rau da tot (da rau da tot, am facut maraton si acum ma zvarcolesc asteptand continuare!!). Sunt sigura ca dupa ce o sa vezi cum e, o sa-l vrei si tu in mana. Sa nu-mi spui ca nu ti-am zis ca va fi asa dupa ce devii fan! Poate il citesti si vorbim de el impreuna, si, daca vrei sa-l cumperi, sa-ti faci o poza cu mangaul in mana si ni le trimitem (imi fac si eu, normal). Dar ca sa stii, pozitia cu mancatul mangaului, asa bagat pe gat tinandu-l deasupra , e a mea, doar te-anunt. Dar poti s-o faci si tu. Mwahahahahahahahahahah
PS Doaamne, toate copertile sunt cu Sebastian, ce ti-ai putea dori mai muuulltt???!!!! Kukuku
Last edited by Kasuga Fujiwara (10.04.2011 18:44:07)