1

Topic: 9 Aprilie: Fanfic de Paste

Revenim cu un concurs de fanfics. De data asta am vrea sa integrati Pastele in actiunea voastra preferata. Ca si data trecuta, va rugam sa nu depasiti 5.000 litere. Posteaza-l pe acest thread iar la sfarsitul zilei juriul MangaShop (complet subiectiv) va decide cine a scris cel mai interesant fanfic.

Later edit:
Concursul de fanfic a luat sfarsit. Va multumim pentru toate povestile postate. Au fost foarte faine aproape toate... 2 dintre ele iesind in evidenta: Tsubasa fanfic de LeMONadEice si AnimeLand de AnimeLover. Pe langa ele au fost si alte fanfics foarte bune, unele care din puncte de vedere stilistic sau doar ca distractie erau mai bune decat cele alese de noi.
Castigatorul concursului pentru al 9-lea ou de Paste Manga Shop... cel care ne-a dat pe spate.... este LeMONadEice. Felicitari!

Pentru mai multe info despre concursurile noastre de Paste si castigatori intra pe pagina campaniei "Vezi ce-ti aduce iepurasul!"

into making people happy business

2

Re: 9 Aprilie: Fanfic de Paste

tsubasa fanfic
DIN JURNALUL PRINTESEI SAKURA:

Nimic nu s-a schimbat…peisaj dupa peisaj, lumile se preling prin fata ochilor nostrii, cu realitatile lor aparent stabile, dar la fel de delicate precum un fulg de nea din mijlocul unei vijelii cumplite. Mi-as dori sa ma topesc in aceasta mare de zapada ce ma inconjoara, sa devin una cu fulgul asa de drag mie, fulgul despre care numai amintirile imi mai trimit o soapta, din cand in cand.

Stii, eu si Sakura pe care o revad, din nou si din nou, suntem atat de diferite incat uneori mi se pare ca totul e doar un vis, un vis frumos despre un inger dintr-un fulg de nea… Shiaoran de asemenea, este dureros sa nu stiu nimic de el, nici de unde vine, nici ce ii place, nici macar ce inseamna pentru printesa … Ma intreb de ce, uneori, ma priveste asa de melancolic, o suta de cuvinte secerate inainte, macar, de a exista, incat imi vine sa-mi ofer sufletul in schimbul fericirii sale.

Mai este ceva nou in forta acestor clipe: o sarbatoare preaslavita de catre toti, ai finitei si nefiintei laolalta, va fi retraita in sufletul meu si al prietenilor mei in duminica ce va urma. Ultima pana pe care am capatat-o s-a aratat sub forma unei creaturi cu urechi mari( semana izbitor de mult cu Mokona) ducand fiecaruia oua binecuvantate cu sangele Lordului. Nu este nimic infiorator, noi oricum foloseam reproduceri de culori in loc de sacrificii. Ma amuza intotdeauna sa-l privesc pe fratele meu amenintandu-l pe Marele Preot ca, in cazul in care nu ciocnesc MACAR un ou, va capata “o baie intr-o nuanta nu prea placuta”. Mereu, insa, era un scaun gol la masa, un scaun care, desi fara vreun rost aparent, ma atragea mai mult decat orice sarbatoare sau pictura umana… ma intreb de ce.

PRIMA ZI DUPA PASTI:
Sunt asa de fericita incat s-ar putea sa-mi creasca aripi! Am aflat, in sfarsit, o modalitate de a le lumina inima prietenilor mei: eu si Mokona le-am daruit oua! (se pare ca misterioasele creature sunt intitulate iepuri)

Shiaoran si Fai au fost foarte bucurosi cand le-au vazut; le-au terminat intr-o clipa si au cerut si altele! Kurogane este mereu innegurat, parka ar exista o furtuna ce are loc in sufletul lui, una distrugatoare si eterna; dar chiar si el a mancat!
Nu l-am mai vazut niciodata pe Shiaoran zmbind in felul acesta. Pentru o clipa, a semanat cu unul dintre ingerii care impodobeau ouale, un copil ce si-a regasit jucaria preferata.

Trebuie sa plec acum, o alta lume ne asteapta. Sper insa ca sarbatoarea de Paste sa revina cat mai curand. A fost cel mai frumos dar pe care mi l-a oferit Dumnezeu vreodata, cadoul invierii..

sper sa fie buna ^^ nu prea am mai incercat sa-mi exteriorizez sentimentele asa de mult ca acum si inca ceva: am incercat sa apropii momentul cat mai mult de paste, deci nu sunt paralela cu data de azi. sad vreau sa vina mai repede.....

Last edited by LeMONadEice (09.04.2011 13:20:51)

a quest of chasing the supernatural is never a quest of boredom

3

Pana la urma tot cu Trinity Blood am decis sa merg (<_< desi e greu sa bagi Paste acolo si sa tin personajele in caracter chiar si cu Vaticanul prezent XD")

La fel de nasol este si faptul ca mai am doua versiuni pentru asta (dpdv a lui Seth si dpdv a lui Cain), dar daca mai intai mi-a venit inspiratie pentru cea cu Abel...Enjoy~

Personaje: Abel, Lilith (trecut), Seth (trecut), Cain (trecut)

Sunete de clopot rasunau in tot Vaticanul, preotii si maicutele imbracand orasul in straie de sarbatoare in timp ce arhiepiscopii se pregateau sa tina cuvantarea Papei. Oamenii de rand erau si ei imbracati in cele mai frumoase straie, zambind si salutandu-se intre ei chiar daca nu se cunosteau.

Pastele era una dintre putinele zile din an in care Terrani uitau de razboiul nedeclarat dintre ei si Methuselahi. Si Vaticanul parea sa faca aceelasi lucru chiar daca, in realitate, strazile erau impanzite de inchizitori imbracati in civili. Dar pana si marea majoritate a inchizitorilor nu se puteau abtine sa nu se comporte ca si ceilalti si sa uite, oarecum, de motivul adevarat pentru care ei erau prezenti printre oameni.

Dar, adanc sub Vatican, printre ramasitele ciuruite de gloante si scobite de timp si de bombe, un om cu parul lung si alb statea ingenunchiat langa o capsula ce aducea mai mult a sarcofag.

“Lilith...” vocea slaba si plina de tristete a omului a strapuns linistea criptei uitate de oameni, dar nimeni nu i-a raspuns. “Lilith, imi pare rau pentru atunci...” Doi ochi albastri se uitat la corpul femeii roscate care nu se mai miscase de 900 de ani, dar el deja era cu gandul in alta parte.

Isi aducea aminte de o camera mare care de obicei era rece si alba lipsita de orice fel de decoratie, numai ca in acea zi, Lilith si Seth s-au hotarat sa ii dea putina culoare si caldura, spre necazul si exasperarea lui Abel.

“De ce trebuie sa participam la aceasta sarada, Lilith?” a izbuchint Abel deodata, lovind cu piciorul un scaun. “Noi am fost creati de ei!”

“Abel, este pentru binele coloniei s--“ dar vocea linistita si dulce a lui Lilith a fost acoperita de sunetul unei mese rasturnate.

“Pentru binele coloniei!? Ce prostie! Toti se uita la noi cu ura si dispret desi ei ne-au creat! Deschide ochii, Lilith! Ei toti ne urasc si ne doresc moartea! Pentru binele coloniei ar fi ca ei sa nu mai existe! Refuz sa particip la aceasta sarada ieftina,” continua Abel, lovind inca un scaun, intorcandu-se sa se uite urat la oamenii din camera care stateau prin colturi, susotind intre ei.

“Dar frate... Trebuie sa fim iertatori unii cu ceilalti de Paste,” o voce tremuranda si mica rasuna din spatele lui Lilith, doi ochi mari si verzi uitandu-se speriati la Abel.

“O prostie! De ce sa fiu eu iertator cu ei? Ei nu pot sa ierte faptul ca le suntem superiori, de ce sa ii iert eu ca ne sunt inferiori?”

Lilith isi misca capul dezaprobator la cuvintele lui Abel, intorcandu-se spre micuta Seth, sa o linisteasca si sa ii stearga lacrimile care i se rostogoleau pe obraji. Atunci a intrat in camera si Cain, atras de zgomotele ce veneau din sala de mese. Zambetul sau nu mai era asa de mare cand a vazut masa rasturnata, dar nu i-a disparut in totalitate nici cand s-a apucat sa stranga dezordinea facuta de fratele sau incapatanat.

“Seth, nu mai plange, gata. Abel nu a vrut sa tipe la tine. Hai sa ne spalam pe fata si sa ne pregatim pentru masa,” soptea Lilith, incercand sa o calmeze pe micuta Seth.

“Eu nu particip, sa fie clar!” A tipat Abel, trantind usa in urma sa, urletele sale la oameni sa se dea din calea lui rasunand in toata cladirea.

Lilith a vrut sa mearga dupa el, dar Cain a oprit-o la usa. “Daca Abel doreste sa nu fie prezent... Nu o sa-l obligi sa vina.” Prentru o fractiune de secunda, fata lui Cain nu mai era serena si zambitoare, ci serioasa si amenintatoare. Era o premonitie pentru ce avea sa se intample mai tarziu, dar nimeni nu isi dadu seama.

Imaginea acelei zile fu incetosata de lacrimile care se stransera la baza ochilor albastrii, si Abel isi rezema capul de mana cea rece din capsula. Soptea, ca de fiecare data, pareri de rau si cerinte de iertare. Dar capul plecat si ochii inchisi ai preotului cazut nu vedeau figura palpainda a unei femei cu par roscat ce il imbratisa de la spate si ii saruta crestetul capului.

“Dragul meu Abel... Te-am iertat de mult, din momentul in care te-ai umplut de ura. Oh, Abel... Daca El i-a iertat pe oameni, cum sa nu te iert eu pe tine? Oh Abel, numai daca ai invata sa ierti...”

Dar Abel nu auzea decat hohotele sale de plans si nu simtea decat vantul uscat care trecea pe langa el si se incapatana sa stinga lumanarile, iar ochii lui nu puteau sa vada decat corpul adancit in somnul etern al preaiubitei sale Lilith.

“Imi pare rau... Iarta-ma...”

“Abel, noi toti te-am iertat. Iarta-te si tu.” Si o briza usoara, diferita de cea care era mereu prezenta in catacombe, a stins si ultima lumanare aprinsa.

Last edited by Darkira (09.04.2011 23:15:24)

4

Fanfic Kamikaze Kaitou Jeanne

Maron, chemata de Dumnezeu pentru a elimina un demon ce a penetrat nevazut portile Paradisului, isi recapata puterea de a se putea transforma in reincarnarea lui Jeanne D'Arc.
Odata ajunsa pe intinsele campii de nori puri, fata simte prezenta unei umbre ce o urmarea pretutindeni si o privea cu dispret. Cand se intoarse, din spate ii sari brusc un demon de o culoare fumurie, a carui putere era uriasa. Isi scoase imediat crucea magica si il lega cu panglica sacra.
Demonul disparu, dar Jeanne avea un sentiment neplacut in piept. Asa cum prevazuse ea, demonul aparu din nou, refacandu-si corpul intunecat.
,,E prea puternic...!'' isi spuse ea in gand, crasnind din dinti si pregatindu-se de o noua runda.
Demonul rase malefic si, aratand cu degetul spre ea, zise: ,,Tu nu te compari cu mine! Du-te inapoi pe pamant, muritoareo! Nu esti cu nimic mai speciala decat un fir de iarba!''
Jeanne se incrunta, desi se simtea vulnerabila. Demonul arunca spre ea mingi de energie intunecata. Fata facu tot posibilul sa ii tina fata. Hainele ei incepura sa se rupa de la imensa putere a demonului.
Cuvintele demonului incepura sa ii vibreze in minte, iar ecoul lor se amplifica din ce in ce mai mult: ,,Nu esti cu nimic mai speciala decat un fir de iarba!''...
,,Crezi ca eu nu sunt speciala?''
,,Ce?...''
,,Tu esti doar o imagine a intunericului, un lucru ce crede ca exista, dar este de fapt doar manipulat. Tu nu esti cu nimic mai diferit decat umbra unui fir de iarba.'', si in timp ce zambise, se arunca in aerul, scotandu-si din nou crucea sacra.
,,Domnul meu, te rog, mantuieste-ma in lupta cu raul, ajuta-ma sa o duc la capat, arata-mi calea!'', iar apoi o ridica cu mandrie.
Puterea crucii forma fascicule de lumina alba ce ii trata ranile si ii aseza pe ea o rochie imaculata de matase. Aripi pure ii aparura deodata, crescand pe spatele ei.
In timp ce indrepta crucea spre demon, ea zise:
,,Sunt diferita, de aceea ma pot numi speciala. Fiul lui Dumnezeu a murit pe cruce, dar a reinviat apoi cu puterea Domnului nostru. Sangele pe care l-a varsat El in acea zi blestemata a mortii lui a devenit vinul nostru, iar Trupul sau ne este painea. De Paste, oamenii celebreaza reinvierea sa, pictand ouale rosii si aducandu-i urari si multumiri la Biserica. Ma simt speciala, pentru ca Dumnezeu si Iisus ma apara, pentru ca Ei m-au ales pe mine sa le fiu inger. Ma simt speciala pentru ca traiesc. Dar tu nu.''
Diamantul rosu de pe crucea lui Jeanne incepu sa vibreze cu culori stralucitoare, si odata ce lumina din ea s-a lasat peste demon, acesta disparu, scotand un sunet ragusit si agonizant.
Acum ca raul era invins, atmosfera Paradisului se schimba, iar puterea lui Jeanne disparu. Maron se aseza in genunchi, rugandu-se: ,,Iti multumesc pentru tot!’’
Cuvintele ei fura auzite de Dumnezeu si Iisus.
,,Am folosit toata puterea mea, iar astfel magia lui Jeanne a disparut. Asa cum Iisus s-a sacrificat pentru oameni, asa ma sacrifice si eu pentru El.’’, si in timp ce zambea, o lacrima ii aluneca pe obrazul catifelat.

I'm an angel and I'll be waiting for you at the Gates of Heaven, so don't forget about me...

5

L Lawliet!

Picaturile ploii se aud prelingandu-se pe geamul de sticla aburit in aceasta minunata zi de Paste!
   L si Light inca cerceteaza cazul Kira...
   -Light-kun, stii, astazi este Pastele...
   -Da, L, stiu!
   -Light-kun, scuza-ma un moment!
   Ridicandu-se de pe scaun, L se indrepta spre usa, iesi afara si a mers in ploaie. Picaturile reci si dese de ploaie i se asterneau in paru-i valvoi si pe fata lui se citea o trisete ascunsa!
   -L, ce faci acolo? Vino inauntru sau te vei uda!
   -Light-kun, vino aici! E minunat!
   -Ce ai de gand sa faci, L?
   -Asculta, Light, auzi si tu clopotele care bat?
   La Sfanta Manastire Mihael Keehl clopotele bateau cu putere, rasunand peste intregul oras. Era Vinerea Mare, momentul rastignirii Domnului se apropia.
   -Light, stii, esti singurul meu prieten, as vrea sa petrecem Pastele impreuna!
   Niciun raspuns...
   -Light?
   -Sa mergem inauntru, L! Vom petrece Pastele impreuna!

Sec, asa-i? Nu prea am avut timp... O sa-mi dau silinta de azi inainte smile

6

Bun, mi-am facut timp si am creat un alt fanfic! Va rog sa ascultati aceasta melodie pe tot parcursul povestii, pentru a fi mai interesanta! http://www.youtube.com/watch?v=ie9ftZpN … dded#at=62

Ryan Claythorne (100% by cosmo)

-Unchiule Alexander, unde mergem?
-Stai linistit, Ryan, mergem intr-un loc frumos, se apropie Pastele!
-Unchiule, de ce nu pot fi si parintii mei aici, asa cum toti ceilalti copii sunt cu parintii lor?
-Ryan, ai doar 6 ani! Iti voi explica pe scurt! Ryan, parintii tai au tradat imperiul Roland, casa ta! Din cauza faptelor lor, au fost pedepsiti cu moartea!
-Ce?! Nu se poate, unchiule!
-Imi pare rau, Ryan, acesta este adevarul! Priveste, am ajuns!
-Ce este aceasta? Arata sumbru!
-Ryan, aceasta este Academia Militara! Mi-am indeplinit promisiunea, acum, restul depinde de tine!
-Ce vrei sa spui, unchiule? Unde pleci?
-Adio, Ryan! Spuse Alexander, lasandu-l pe micut in seama unor gardieni.
-Unchiuleee!
Clopotele bisericii se zbateau si anuntau intregul regat ca momentul rastignirii Domnului se apropie! Cerul plangea cu lacrimi amare, ce se revarsau peste regat, peste micutul Ryan, plin de teama si peste mormintele bietilor sai parinti.
    -Da, Kieffer, imi aduc aminte! Asa am fost abandonat... acum 10 ani, in acest loc, in aceasta zi! Spuse Ryan cu lacrimi in ochi. Era un baiat inalt, slab, cu parul negru si niste suvite naturale portocalii, cum nimeni nu mai avea. In ochii sai de un verde pur se vedeau suferinta si amintirile sale.
    -Ryan, spune-mi, de ce ai fost adus aici?
    -As vrea sa stiu raspunsul la aceasta intrebare... Am fost abandonat de catre familia si unchiul meu, nu am amintiri. Ma intreb oare ce s-a intamplat cu parintii mei, de ce oare m-au abandonat?
    -Stiu, Ryan, hai sa petrecem acest Paste impreuna, sa mergem la biserica Morrello si sa participam la rastignirea Domnului.
    -Kieffer... stii ca nu putem pleca din academie!
    -Stii ca nu va afla nimeni, hai sa mergem!
    Furisandu-se pe acoperisul academiei si coborand in exterior, cei doi puteau simti, pentru cateva ore, libertatea!
    -Kieffer, stii ca daca se va afla ca am plecat, vom avea probleme!
    -Hai sa mergem!
    Ajunsi in fata bisericii, clopotele rasunatoare ii indemnau prin cantec sa intre inauntru. Parfumul lumanarilor de ceara se prelingea pe peretii bisericii. Chipul lui Ryan avea o expresie inefabila*.
    -Kieffer, e minunat!
    Sosi ora 12. Cerul plangea cum n-a mai plans vreodata, pamantul parca se cutremura de frica, iar in mintea lui Ryan zburau acele amintiri triste, facandu-l sa planga cum plangea si sfantul cer.
    -Kieffer, vreau sa venim aici si de Inviere!
    Ajunsi inapoi la academie, Ryan nu a putut sa inchida un ochi toata noaptea, gandindu-se mereu de ce a fost abandonat, lacrimi fierbinti cicatrizandu-i obrajii.
    Sosi noaptea Invierii, cei doi au mers iar la biserica. Pe Ryan il treceau fiori, si parca-n fata-i zburau sufletele celor morti.
    -Kieffer, imi pare rau, trebuie sa plec...
    -Ryan?! De ce?
    -Imi este rau!
    -Vin cu tine!
    -Nu, ramai, te rog!
    -Bine, ne vedem in curand!
    Iesind afara, un chip angelic ii facea semn sa se apropie, dar care s-a intors apoi timid si a plecat!
    -Asteapta, cine esti! Stai!
    Alergand din rasputeri dupa raza luminoasa, Ryan a ajuns intr-un cimitir. Acolo, acea fiinta imateriala statea deasupra unui mormant acoperit cu flori, pe care era gravat „In amintirea lui Sasha si Samantha Claythorne”.
    -Cum, ar putea fi...? Parintii mei...?
    -Ryan, da, intr-adevar, sunt eu, Samantha, mama ta!
    -Mama?! Zise Ryan izbucnind in lacrimi!
    -Ryan, fiule, stiu ca viata a fost nedreapta cu tine! Imi pare atat de rau! Tine minte, fiule, eu si tatal tau te iubim si te vom iubi mereu!
    -Mama?! Mama?! Nu pleca, te rog!
    Risipindu-se in aer, sufletul mamei lui Ryan se ridica la cer, unde-i este locul!
    -Mama?! Deci, parintii mei m-au iubit! Nu sunt singur! Iti multumesc, mama! spuse Ryan, o lacrima atingand pamantul rece!

*inefabil=inexprimabil

7

Anime fantic tongue
Multi-Anime Story : AnimeLand wink

Cu 3 zile inainte de Paste mai multe personaje anime s-au hotarat sa plece intr-o excursie la munte si sa petreaca acolo Pastele^^. Cei care venisera cu ideea asta au fost Ichigo, Naruto, Luffy, Ed si Tsuna...fiecare invitandu-si prieteni. Ichigo i-a invitat pe Rukia, Renji, Orihime, Chad, Ishida, Byakuya, Toshiro, Matsumoto, si multi altii..., Naruto si-a invitat toata gasca(Sasuke, Sakura, Kakashi, Lee, etc.. etc...), Luffy si el si-a invitat tot echipajul : Zoro, Sanji, Nami, Usopp, Robin, Franky, Brook, si pe Ace, Shanks, si inca cativa tongue ...si la fel si Ed pe Al, Winry, Roy, Riza, si inca altii....si Tsuna cu familia lui Mafia.
Drumul a fost lung dar a meritat deoaece peisajul era extraordinar....ceva ce nimeni nu a mai vazut^^. Au ajuns chiar in ziua noptii de Inviere smile .

Fiecare a adus cate 5 oua pentru a putea chiocni, Robin, Sakura si Winry au luat toate ouale(erau exrtem de multe) si le-au pus intr-un loc sigur pana se vor intoarce de la biserica.
Au stat la inviere vreo 2 ore si apoi au plecat inapoi la cabane....I drum spre cabane ca de obicei Zoro s-a pierdut si se trezeste in mijlocul padurii intrebandu-se:
-Unde sunt ceilalti???......Offf......cred ca iar s-au pierdut!.......
Nedumerit de locul un se afla Zoro merge mai departe...si miraculos reuseste sa ajunga la cabane unde toti erau pregatiti sa ciocneasca ouale.

-Zoro.........unde ai fost...mai aveai putin si pierdeai momentul asta important....hihihi......striga Luffy.
-Hai o data...ca sa fim toti......striga Sanji si ii trage una peste cap.

Toti ajung in poizitie si incepe batalia big_smile ...Franky...care este comntatorul jocului striga :
-SA DAM DRUMUL LA PETRECERE!!!...FRANKY - STYLE!!!
O multime de oua se sparg iar cele invingatoare care ajung in finala sunt : Luffy, Byakuya, Winry, Lee, Reborn, Tsuna si Squalo.
-Judaime.....sunt sigur ca u o sa castigi...esti cel mai tare......striga Gokudera.
-Hai Luffy.....castiga!.......striga Usopp.
-Hey Squalo.....daca nu castigi.....o sa te bat pana o sa-ti iasa toti creierii.........il ameninta Xanxas.
-Reborn........esti cel mai bun...sunt sigura ca o sa castigi.........il incurajeaza Bianchi.
-Byakuya-nisan....ai grija ca ei sunt experti la jocul asta.....vezi sa nu pierzi.......spune Rukia.
-Hai Winri.......daca o a castigi.........iti voi face o surpriza........spune Ed.
-Lee.......daca nu castigi.......nu vei deveni cel mai bun ninja............striga Gay.

Si finala la spart oua incepe! cool
Primul care iesa din semi-finala este .....Byakuya.......care este invins de Lee.
-Bravo Lee...tine-o tot asa!......strigau Naruto si ceilalti.
Al doilea care iesa din semi-finala este .....Lee..... care este invins de Winry.
-Nu pot sa cred ca ma fost invins de o fata...sunt o rusine pentru lumea Ninja!.......spuse Lee.
Al treilea care iesa din semi-finala este .....Luffy....care este invins de Reborn.
-HAHAHA........Ce anuzante sunt jocurile astea.....felicitari Reborn....esti tare!.....ii spune Luffy.
Al 4-lea care iesa este ......Squalo.......care este invins de Tsuna.
-Nu pot sa cred ca am pierdut in fata unui pusti.........spune Squalo.
Si ultimul care iesa din semi-finala este .......Tsuna........care pierde in fata lui Reborn (ca de obicei)
-Judaime....nu-ti face griji...vei reusi la anul.....il incurajeaza Gokudera.
In finala au ramas Reborn si Winry. Oare cine va castiga? lol
Iar castigatorul de anul acesta este ........REBORN!!..............
-Nu pot sa cred ca am pierdut in fata unuia mai mic ca mine spuse trista Winry.
Toti incep sa petreaca si sa se distreza pana cand se intampla ceva  lol :
Dintr-una din camere apare Hibari care spune :
-Daca nu faceti liniste ......I'll bite you to death.
-Toti incremenisera inafara de Luffy care cu gura plina de mancare se duce la Hibari sii zice:
-Hai nu mai fii asa nervos....e petrecere....hai si u!...
Hibari se inerveaza si il provoaca pe Luffy la duel XD ...dar Luffy la cum este el mai prostut l-a luat pe Hibari de gat...si a incaput sa cante si sa danseze... lol
-Asta este ceva ce nu vezi in fiecare zi O.o ....spuse Tsuna.
Toti sau distrat si au petrecut pana dimineata la 7 cand toti u adormit pe unde au apucat de oboseala. lol

A doua zi au plecat inapoi spre casa unde iar au facut petrecere dar de data asta nimeni nu s-a mai enervat sau suparat lol

The End^^.

Scz daca e prea lunga...am incercat sa o fac cat mai scurta posibil tongue ......sper sa va placa smile .........si mult succes celorlalti XD ...

Last edited by AnimeLover (09.04.2011 18:48:20)

8

Pastele in abis…
Anime: Kaichou wa maid sama
Personaje participante: Misaki,Usui,Erika
Timp de lucru: aprox 2 ore
Comentarii si altele: avand in vedere ca e prima oara cand fac asa ceva si mai ales fiind pe o anumita tema mai straina mie eu zic ca a iesit ok o. o

Mai erau cateva zile pana de Paste,care se apropia cu pasi repezi.Misaki,o tanara de 17 ani,foarte copilaroasa si plina de viata era nerabdatoare.Adora aceasta minunata zi de sarbatoare datorita povestilor cu iepurasi si oua colorate.Aceasta armonie din suflet ii dadea o stare de bine.Fiindca mai ramasese foarte putin timp pana la momentul asteptat,ea hotara sa plece sa-si cumpere o costumatie pentru petrecerea din acea seara,organizata de unul din prietenii sai.Cand a ajuns in mall,a dat peste un kimono foarte dragut decorat cu floricele colorate.Pentru ca aceasta se afla cu cea mai buna prietena a ei, Erika,a hotarat ca mai intai sa iasa cu ea la un suc.In timp ce discutau,Misaki tragea cu ochii prin jur,observand fel si fel de lucruri frumoase.Deodata,a sesizat un medalion rosu ca sangele si pe loc fu atrasa de el. Imediat ce Erika isi termina sucul,nici timp sa respire nu avu si fu trasa de prietena ei pentru a observa medalionul mai in-de-aproape.Misaki a hotarat sa-l cumpere,dar chiar cand sa-l plateasca vanzatorul ii zise ca medalionul costa … yeni(expensiv). La spusele vanzatorului,aceasta incremeni,adora foarte mult acel medalion. Asa a fost nevoita sa renunte la kimono pentru a-si putea cumpara unicul medalion din lume de acel model(sau cel putin asa credea ea). Seara sosise.Petrecerea era in toi.Usui,baiatul pe care Misaki il placea,observa medalionul de la gatul fetei.Inspaimantat,o trase pe fata intr-o camera mai retrasa.
Usui: Dumnezeule,cat e ceasul?
Misaki: 23:00,dar de ce m-ai tras aici?
Usui: Te rog,promite-mi,orice ar fi,nu iesi din camera asta pana maine dimineata.
Misaki: Ai innebunit?De ce as face asta?
Usui: Medalionul!
Misaki: Huh??
Usui: Ok…uite,si eu am un medalion identic(atunci scoase medalionul din buzunar),tot ce difera e ca al meu e albastru iar al tau rosu.(Steaua Bucuresti FTW)
Misaki: Ah,am luat teapa cu ce mi-a spus vanzatorul.Asa…si?
Usui: Acest medalion face ca persoana pe care il poarta sa posede puteri magice o noapte din an,iar acea noapte e aceasta.
Misaki(mirata): Si..si eu ce ar trebui sa fac in cazul asta?
Usui: Trebuie sa unim medalioanele noastre si sa invingem raul din abisul Pastelui.
Misaki: N-am mai facut asta pana acum Usui…
Usui(zambind obraznic): Nu-ti face griji,te voi indruma eu.
Atunci fetei ii aparura urechi de iepuras iar baiatului codita.
Misaki: C-ce??Ce ni se intampla???
Usui: E efectul medalionului,daca pana la 24:00 nu unim medalioanele vom deveni iepuri pentru eternitate.
Misaki: Si atunci de ce mai stam?Hai sa-i invingem pe cei din abis si sa ne revenim la normal.
Usui: Nu m-ai lasat sa termin.Daca pierdem batalia in abis nu ne vom mai intoarce niciodata pe pamant.Vom ramane acolo pentru totdeauna.
Misaki se apropie atunci de pieptul baiatului si uni cu el medalionul.O lumina puternica se ivi iar exact cand petrecaretii sa intre in camera aceea ca sa-i caute,ei disparura fara urma.
Abisul Pastelui – un loc sangeros,intunecos,umed si sinistru.Cele mai bune cuvinte pentru a descrie locul acela ingrozitor.Nu ii corespundea nicidecum Pastelui colorat si vesel care il cunostea fata de 17 ani.
Acum cei doi adolescenti nu mai purtau costume de petrecere,ci erau imbracati in costume de luptatori bunny pastelati,cu urechi,cozi,gherute si mustacioare de iepure. sad :o3)
Fata era doar pe jumatate imbracata,baiatul holbandu-se la ea cum toti baietii o fac.>.<
Fara sa mai stea,il zgarie pe fata.Asa Usui s-a ales cu un minunat tatuaj temporar pe fata.
Gluma trecand,se luptara cu multi monstrii din lumea abisului pana ce ajunsera la monstrul suprem,iepurele intunericului.Fata,extenuata,vrand sa scape odata din abis,se repezi la el fara sa constientizeze ca acesta e foarte puternic.Misaki cazu la pamant,sfasiata si plina de sange.
Usui o apuca de mijloc si cu una din maini pe obrazul ei rece:
Usui: Misaki!! Misaki!Spune-mi ca esti bine!
Misaki: Usui,iti multumesc pentru tot,mi-a facut placere sa lupt alaturi de tine,imi pare rau ca nu am putut sa te fac sa ma placi asa cum sunt,dar iti multumesc pentru tot ajutorul acordat ?…
Atunci fata lesina…baiatul,furios,isi economisi toata puterea,sparse medalionul iar din acesta il inconjura o aura albastra puternica,din pamant aparu o sabie…dintr-o singura lovitura il ochi pe iepurele intunericului drept in crestet.
Usui invinse…dar ce avea sa se intample cu biata Misaki?
Baiatul incepu sa planga peste ea pana cand isi dadu ultima picatura de lacrima…atunci picatura lui ii atinse fetei medalionul…acesta se activa iar urmele de rani de pe Misaki se vindecara.
Misaki:Unde sunt? Ce s-a intamplat?
Usui(bucuros): Misaki!Sunt asa de bucuros ca esti in viata!Am invins!!(o imbratisa puternic)
Misaki: Daca am invins de ce mai suntem inca aici?
Usui(evitand sa raspunda): …
Misaki: Hei,ce s-a intamplat?Spune-mi te rog.
Usui: Ca sa te salvez,am spart medalionul meu,ca sa ne intoarcem in lumea reala trebuia ca ambele medalioane sa fie in siguranta…al meu a disparut.
Misaki: Chiar ai facut asta pentru mine?
Usui: Umm…nu,am actionat pe moment…
Misaki: Oh,deci asa sta treaba…
Usui facu o fata blanda,parca-i fiind mila sa se joace cu sentimentele fetei…
Misaki(cu o voce joasa): Chiar nu mai exista o cale de scapare?
Usui: Ar fi una… *Vocea autorului:Sarut-o >,< !*
Misaki: Care?
Usui: Oh!Ce?Nimic,gandeam cu voce tare…
Asa au stat timp de cateva minute si s-au privit unul pe altul in ochi…
Usui: Misa!
Misaki: Huh?
*KISS* ^o^
Atunci o saruta si ajunsera iar in camera de unde plecara.
Misaki(rusinata): Scu..scuze…
Usui: Pentru ce?
Misaki: Nu stiam ca asta e metoda prin care puteam scapa de acolo,cu siguranta ai facut-o ca sa scapi de acolo…
Usui:POFTIM?Am facut-o,am facut-o…pentru ca TE PLAC!
Misaki: … >/////< Termina cu glumele!!
Usui: Chiar te plac…!
*Imbratisari* *Pupaturi* ~~~
Aflandu-se intr-o camera retrasa,mai exact spalatoria,s-au asezat pe lenjerie si au....
18+ XD
Finish.

Last edited by MisaPyon (09.04.2011 19:29:23)

9

Hetalia :33

“Ggggermaniaaa!!!” striga Prussia, intrand in incinta camerei lor, purtan un larg si atipic ramjet pe fata. Fratele cel mic, cu un character moral mai matur, insa, nu putu decat sa isi incrunte sprancenele , strigatele puerile ale Prusiei neputand decat sa-l irite.
“Hey hey! Stii ca vine pastele, nu? Ma gandeam daca n-ai-“ nici nu apuca sat ermine de zis, ca Germania anticipa cuvintele lui si il intreupse
“Nu.” Spuse el pe un ton ferm “Anul acesta ma intalnesc cu Italia si Japonia “ ii explica, cu toate ca explicatia in sine era destul de implauzibila, avand in vedera contextul prietenos in care era icadrat Germania.
Prusia si-a dat ochii peste cap “Mde, in fine…Mereu trebuie sa te dai la Ita-chan ca sa ma enervezi pe mine…Da’ stii ceva?! Am sa-mi gasesc eu pe alcineva cu care sa-mi petrec Pastele, si am sa ma distrez de 3 ori mai bine, kesese!!!” ameninta fratele mai mare, purtand acelasi ramjet, insa ochii lui divulgand o urma de gelozie.
Si dupa ce i-a oferit garantia unei distractii mai bune, Prussia parasi incaperea, trandind usa dupa el. Si prima lui intentie, fiind de razbunare, pleca la Italia
“…Veee…scuzeeee, dar vroiam sa petrec pastele cu Doitsu si Nihonnn” spuse Italia, cu un botic alungit “Ar fi frumos sa vii sit u, totusi! In tara mea avem o traditie numita Scoppie del carro! Aprindem un foc sfant intr-o chestie din Sfantul Mormant in timp ce cantam, apoi aprindem un fel de racheta in forma de porumbita, care semnifica pacea si Duhul Sfant. Dupa aia bem viiin~~~” spuse el cu un zambet larg si prietenos.
Prussia ofta “Nu mersi…” spuse el si intoarse spatele. Ce-ar fi sa incerce la Anglia?
“Errr…nu prea pot…am sa merg la niste activitati traditionale. Vom rostogoli oua colorate in josul unui deal, iar cel ce rezista este castigatorul bunastarii! De asemenea vom inalta niste zmeuri Bermuda, care simbolizeaza ascensiunea lui Hristos~..si vom-…eh?” se oprise el odata ce observa ca Prusia deja pleca.
Tara germanica isi continua cautarea partenerului perfect. In drumul sau, afla o multime de traditii specifice altor tari, traditii care insa nu prea ii placeau, cu toate ca erau interesante. In Olanda, Belgia si Frata se spune ca clopotele zboara din clopotnite pentru a pleca in Roma, intorcandu-se in dimineata de paste cu oua colorate si iepurasi de ciocolata. In Norvegia sunt difuzate de Paste numai filme detective si cu crime. In Finlanda, Suedia si Danemarca, copii, imbracati in vrajitoare, se duc din usa-n usa si culeg bomboane, in schimbul florilor de salcie.
Dar Prussia tot nemultumit era. Obosit de drumul lung in cautarea unui partener, tanarul facu un popas, pe undeva prin Europa central-estica.
Oservand tara cea mahnita, Romania se apropie incet. “Hey, mai? Care- i problema?”
“Meh…N-am cu cine sa petrec Pastele…” zise el intr-un ton jos
“Pfff!! Asta era problema?! Apoi vino cu mine, bai! Mergem impreuna, infulecam oua, ne indopam cu miel si pasca, si bem vin pana pocnim!”
Auzind oferta destul de incantatoare, Prussia ranji “Heh! Asa da! Ole, acuma clar am sa am un super Paste, mai bun decat al Germaniei!”
“Clar ca da! Evident! Doar o sa fie un paste traditional romanesc!

10

Putin cam lunga, dar merita  big_smile

Kaichou wa Maid Sama

Ayuzawa Misaki alerga dintr-o parte intr-alta a cafenelei “Maid Latte”. Grupul nedespartit San-Baka o admirau necontenit in costumasul ei de Iepuras.
“Hei Kurotatsu, costumele de Paste sunt cele mai tari nu?”
“Da, Shoroyan, asa e...nu-i asa Ikkun?” raspunse o voce visatoare.
“Eeh?!...Asa este.”
“Hey Misa sama! Mai dorim un shake!” vorbira ei in cor si facu cu mana ca ea sa-i observe.
Misaki ii privi scurt. “Urasc sa lucrez de Paste!” isi spuse ea in gand, “Unde o fi idiotul de Usui, tocmai azi cand avem nevoie de tot ajutorul posibil, lipseste. Ntz!”. Se incrunta si merse catre bucatarie. Toate fetele de la Maid Latte erau super ocupate, pana si Aoi a fost obligat sa le ajute. Bineinteles pentru el era o placere sa farmece oamenii in costumul sau de “Idol”. Satsuki, managerul localului, isi dadu ochii peste cap cand privi spre el, daca nu era aceasta zi ocupata cu siguranta n-ar fi acceptat in ruptul capului costumatia nepotului ei.
~~ 2 ore mai tarziu~~
“Felicitari fetelor, am reusit!” reusi sa spuna Satsuki inainte sa se “prelinga” de pe scaun de oboseala.
“Da...” Erika si Subaru confirmara inainte sa iasa pe usa.
“Ma intreb oare de ce idiotul de Usui nu a venit sa ajute?” spuse raspicat Misaki.
“Data viitoare poate ar trebui sa-i ceri sa vina” raspunse Honoka pe unul din tonurile ei rautacioase. Isi lua si ea bagajul si iesi pe usa.
“Misaki, te-ai gandit macar sa-l suni? Poate s-a intamplat ceva” intreba Aoi. Isi dadu ochii peste cap cand vazu un val de panica raspandindu-se pe fata lui Ayuzawa.
“Yare yare” fu tot ce mai spuse el inainte sa plece.
“Misa chan, poti pleca. O sa incui eu. Multumesc de ajutor.” Spuse cu o fata zambitoare managerul localului.
“Cu placere” raspunse Misaki.
Isi lua bagajul si iesi. Forma un numar de telefon pe mobil. Nici un raspuns. Nelinistea se raspandi in tot corpul. “Cum de nu m-am gandit? Aoi are dreptate am fost atat de furioasa ca n-a venit incat nu  mi-am dat seama ca ceva s-ar fi putut intampla cu el.” Iesi atat de repede incat nici nu remarca silueta de la iesirea din spate a cafenelei.
“Ayuzawa, stai!”
Vocea atat de familiara o facu sa se opreasca aproape instantaneu. Ii venea sa rada de usurare.
“Usui, idiotule, unde ai fost?”
“Sa nu-mi spui ca ti-ai facut griji?” intreba el surazand in felul acela care o scotea din sarite.
“In nici un caz. Ma intrebam de ce n-ai venit azi la bucatarie sa ajuti?” spuse ea ferindu-si fata.
“Am avut ceva de facut” spuse el intinzandu-i un iepuras de ciocolata. “Paste Fericit, Ayuzawa!”
“Paste Fericit, extraterestru pervers si idiot!” raspunse ea luand iepurasul. “Eu nu ti-am luat nimic.”
“Cred ca poza ta in costumul de iepuras pe telefonul meu e cel mai frumos cadou” raspunse el razand.
Se indepartara tinandu-se de mana.

11

Shounen Onmyouji
Nota 1: Pentru cei care nu stiu animeul, Guren si Mokkun sunt unul si acelasi, Guren este forma de shikigami (spirit care serveste un onmyouji), iar Mokkun este numele pe care Masahiro i l-a dat acestuia si pe care-l foloseste cand este in forma de mononoke.

“Hei, Guren, uite ce-am gasit!”
   Micul Masahiro spuse acestea, alergand inspre inaltul Shikigami, acum intins, trezit dintr-un somn de dupa-amiaza. Guren observa cele doua oua de lemn din mainile tanarului baiat, care, obosit dupa atata efort, se arunca peste el si-i intinse unul dintre oua.
”Masahiro, ti-am spus sa nu faci lucruri care ii deranjeaza pe ceilalti! In orice caz, te-ai zbenguit atata penru doua bucati de lemn ? Doar nu mai esti mic, nu ? ”
   La auzul acestor cuvinte, Masahiro il trase de par si se imbufna, intorcandu-se cu spatele la acesta, dar inca stand in poala lui.
”Suparaciosule! Si eu care ma bucuram ca am gasit un cadou frumos… ”
”Ce, asta ? ” si arata inspre obiectul neidentificat cu forma ciculara.
”Nu e « asta » ! E un ou ! Stii, am auzit ceva interesant de la un prieten de-al bunicului ! ”
       Guren il privi pe Masahiro cu o expresie nedumerita, dar in acelasi timp surprins. Ce legatura ar putea fi intre doua jucarii si spusele unui om in toata firea ?
”Al lui Seimei ? ”
”Um”, i se raspunse la intrebare cu o miscare usoara a capului. ”Sa-ti arat ! Ridica mana si tine oul cu degetele. Nu in palma ! ”
Guren se conforma si incerca sa-i faca pe plac micutului neastamparat.
”A-asa ? ”
”Da, e perfect ! Ramai asa ! Sa nu te misti, ca altfel nu nimeresc tinta ! ”
”Tinta ?! Ce ai de gand sa faci ? ”
”Nu-ti face griji, nu se intampla nimic ! ”, si un ranjet i se intrevazu pe fata.
     Baiatul ridica in aer mana in care tinea al doilea ou, se concentra foarte tare, ca si cum urma sa faca mutarea ce va decide tot viitorul sau, si, cu un mic avant, incerca sa ciocneasca cele doua oua. Mandru de reusita lui, incepu sa zambeasca, tinandu-si mainile in sold si chicotind usor.
”E-he !!  Ma pricep, nu-i asa ? ”
    Shikigami-ul ofta adanc si-si dadu seama ca s-a asteptat degeaba la ceva care macar sa aiba sens, dar, fiind vorba de acest copil, ajunse la concluzia ca s-a pacalit singur.
”Si ? Ce ai rezolvat prin asta ? ”
”Pai n-ai vazut inca totul ! Asta a fost doar o incercare ! Nu se pune ! Bine ? Bine ? Bineee ??
”Da, gata, am inteles. Esti prea galagios. Atunci, ce mai trebuie sa stiu ? ”
” He hee ! E un fel de zvon ! Se spune ca, atunci cand ciocnesti un ou cu cineva, daca-ti pui o dorinta, un iepuras alb ca si zapada, cu urechi foarte lungi, va veni si ti-o va indeplini ! Asa ca, hai sa ne punem cate o dorinta . ”
” Tu… Nu era vorba de oua ? Astea sunt de lemn, nu ? N-are cum sa mearga, renunta. Daca vrei asa de mult, foloseste oua adevarate. ”
”Nu se poate ! Trebuie sa fie astea ! Vezi tu, le-am gasit in debara. De fapt, erau puse inauntrul unor saculete pentru farmece. Dar erau vechi si nu mai pot fi folosite. Uite si saculetul, sa-l tii in el. ”
    Guren gandi, fara sa-l mai surprinda nimic, dar surazand : « Deci erau omamori, heh ? »
”Bine, hai sa ne punem o dorinta. Gandeste-te bine, nu putem sa ne punem decat una. Sa nu regreti dup-aia ! ”
”Uh…bine.. asteapta o secunda. ”
             Tanarul Masahiro astepta, uitandu-se parca foarte interesat de incruntarile si expresiile ciudate pe care le facea Guren in ingandurarea sa. Dar, nu dupa prea mult timp de cantarire, acesta isi si dadu consimtamantul.
”Gata. Poti incepe oricand. ”
” Te las pe tine sa fii cel care loveste, de data asta. ”
  Pus in incurcatura, ridica din umeri si accepta. Masahiro intinse mana cu oul, iar acesta lovi usor, ingrijorat sa nu foloseasca prea multa putere pentru un copilas la o varsta atat de frageda.
”Asculta bine, Guren ! Nu ai voie sa arunci oul asta ! Aici se afla dorinta ta, atat cat si amintirile noastre. Vreau sa-l pastrezi ca semn al prieteniei noastre.
        Guren zambi bland si il mangaie pe cap, promitandu-i acestuia :
”Am inteles, am inteles. N-am sa-l pierd niciodata. Ai cuvantul meu.”

Acum , Masahiro il privea pe Guren, in forma sa de Mononoke, dormind langa el. Amintirile acelei intamplari ii adusera un gust amar, il intristara, dat fiind faptul ca Guren si-a pierdut toate amintirile timpului petrecut impreuna. Il mangaie cu o miscare lina a mainii, incercand sa-si stapaneasca aceasta tristete nemarginita. Noaptea ascundea totul, ii invaluia pe cei doi prieteni vechi, care, dupa toate cele petrecute, au devenit straini. Dar numai in mintea lui Guren. Caci Masahiro nu va putea uita niciodata, si nu va renunta nicicand sa creada ca toate se vor intoarce la cum erau, si ca vor fi din nou cei mai apropiati camarazi.
”Hei, Mokkun… eu nu voi inceta niciodata sa astept ca acea dorinta sa se implineasca. Si tu ... in forma asta, semeni cu acel iepuras care ar trebui s-o infaptuiasca. Poate mi-o vei indeplini chiar tu, cine stie?
Hei… Mokkun … intoarce-te la mine ”
        Masahiro pleca capul, intinzandu-se langa mica fiinta care respira linistit in somnul sau profund.

« Imi doresc… ca eu si Guren sa ramanem mereu cei mai buni prieteni, nedespartiti pe vecie »

Nota 2: Povestea se petrece in trecut, cand Masahiro era inca mic.
   Omamori-amulete cu scop de protectie.

Last edited by Kasuga Fujiwara (09.04.2011 21:06:53)

12

Ce pot sa spun... ai de citit, amicul meu, Andrei smile) apropo -_- eu pana acum nu stiam ca exista si forum manga shop smile)

13

munca grea :-))

andrei

into making people happy business