1

Topic: 3 Aprilie: Micro Fanfic

Concursul de azi e simplu: scrie un mic fanfic legat de un manga, un comics sau un novel preferat pe care l-ai cumparat de la noi. "Mic" inseamna mai putin de 5.000 litere. Posteaza-l pe acest thread iar la sfarsitul zilei juriul MangaShop (complet impartial) va decide cine a scris cel mai interesant fanfic. Keep it small... keep it cool!

Later edit (la sfarsitul zilei):
Am citit tot si sunteti foarte faini. Nu m-am asteptat sa primim atat de multe fanfics de calitate. Mi-a fost un pic frica din cauza termenului foarte scurt de predare a schitelor dar vad ca v-ati descurcat...
Vreau sa spun clar ca toate textele postate mi s-au parut interesante dintr-un motiv sau altul iar alegerea unui singur castigator este FOARTE dificila.
Cateva mi-au atras atentia in mod deosebit: Death Note fanfic de HinoKahoko (mi-a placut universul alternativ), Kaichou Wa Maid-Sama! fanfic de Cookiesor (mi-a placut pentru ca a fost sensibil, dragut, delicat) si Naruto fanfic de Alex. (mi-a placut abordarea povestii din alt unghi / jurnal / alternate history).
Un fanfic insa m-a surprins complet. Nu voi intra in amanunte. Voi spune doar ca m-a transportat complet in alta lume cat timp l-am citit... in lumea imaginata de autor. Castigatorul este Trinity Blood fanfic de Darkira, care astfel primeste al treilea ou de Paste. Felicitari!

Pentru mai multe info despre concursurile noastre de Paste si castigatori intra pe pagina campaniei "Vezi ce-ti aduce iepurasul!"

into making people happy business

2

Re: 3 Aprilie: Micro Fanfic

Fanfic Maid-Sama!

Usui Takumi este acum presedintele din consiliul elevilor la Liceul Seika, un liceu care acum cativa ani a fost numai pentru fete, deci sa spunem ca aproape totul s-a inversat...  cool
In prima zi din clasa a 10-a, Misaki Ayuzawa intra in camera consiliului.
- Ce cauti aici...? Nu ar trebui sa fii la ore? o intreaba Usui curios.
- Am aflat ca cineva face un fanfic despre noi si nu accept ideea!! mad  Poate ca visul cu Liceul Seika sa fie doar pentru fete este unul foarte frumos, dar nu accept asta! Imi vreau biroul inapoi si totul sa devina ca la inceput!
- Nu se poate, Ayuzawa. roll  Acum trebuie sa ne acceptam soarta. Nu asa faci tu mereu cand vine un nou client la Maid Cafe? Ii spui ,,Bine ati revenit, Maestre!'' si il tratez cu respect. cool
yikes  yikes Daca tu esti acum presedintele elevilor, ce secret ai de ascund? Nu-mi spune ca esti...
- Nu te gandi la lucruri dinastea, Ayuzawa. tongue Nu imi incape costumul si oricum nu arat la fel de bine ca tine in el wink, si isi pune mana pe birou, lasandu-se peste Misaki.
Aceasta tresare si se enerveaza, iar in timp ce iese din camera consiliului striga:
- Las-o balta!!! mad Nu am ce discuta cu un extraterestru pervers ca tine venit de pe Planeta Feromon!!!
- Eram sigur ca asa o sa se intample. tongue  big_smile Acum, unde eram?...

I'm an angel and I'll be waiting for you at the Gates of Heaven, so don't forget about me...

3

TRINITY BLOOD [Suleyman & Seth]

Fluturas

Ii placea acest loc. Acest loc plin de culori care dansau in jurul lui, în care nu existau ochi care sa se uite acuzator la el pentru ceva de care el nu putea sa isi aduca amintet, acest loc care se alfa intre ‘este’ si ‘era’.

Nu isi putea aduce aminte numele sau si, dupa ceva timp, a ajuns sa creada ca si el nu era nimic altceva decat o culoare. Era perfect normal ca o culoare sa nu isi stie numele. Culorile nu au un caracter constient si deci, ele nu stiu ca poarta un nume, corect? 

“Aces loc trebuie sa fie un creion,” o voce ciudata a soptit, iar el nu a putut face altceva decat sa dea din cap. Da, acest loc trebuie sa fie un creion sau o pictura. O pictura mai degraba... Asa se explica si prezenta fratilor si surorilor sale colorate.

Deodata a aparut un fluture negru, aripile sale de abanos miscandu-se incet in timp ce micutul animal se apropia de el. Culorile s-au oprit din dansul lor în acelas timp cu fluturele si numai el se mai misca. Atunci si-a dat seama ca are maini, iar gandul sau anterior despre cum el ar fi o culoare a fost catalogat drept stupid.

Si-a pus cu mare grija mainile in jurul fluturasului si a zambit la micuta creatura, buzele sale apropiindu-se de una dintre aripile de onix, dar pana sa poata sa o sarute, doua pete verzi au aparut pe ele. El si-a indepartat capul si a observat ca semanau cu doi ochi verzi, iar sufletul sau s-a umplut de o multitudine de emotii si sentimente. Nu a putut sa mai suporte sa fie atat de aprope de fluturas si s-a impins inapoi, un foc nevazut cuprizandu-i pielea.

A auzit un zgomot puternic si deodata culorile s-au cristalizat si crapat, bucati mari din ele cazand pe langa el, spargandu-se in nimic pana cand doar acele doua sfere de jad au ramas inconjurate de intuneric.

“Doriti sa cumparati o floare?” Intunericul a intrebat, cele doua sfere inchizandu-se, lasandu-l in bezna totala, dar cand s-au redeschis, omul se trezi pe cal pe o plaja.

I-a luat ceva timp ca sa isi dea seama ca in fata lui statea o fata micuta cu par scurt de abanos si cu ochi verzi, imbracata cu o pereche de pantaloni albi cu flori verzi cusute parca la intamplare si cu o bluza lunga cu franjuri verzi. Ea i-a zambit, impingand spre el un buchet de flori albe si o palarie mov.

“Multumesc,” s-a auzit el zicand si a vazut doua maini bronzate apucand palaria.

Si-a aaezat palaria pe cap, dar poate ca a pus-o gresit deoarece fata cu florile incepuse sa rada, degetele ei subtiri acoperind gura. Incruntandu-se, si-a dat capul pe spate si palaria ii fi suflata din nou.

A vrut sa fuga dupa ea, dar obiectul mov era deja purtat de valuri in larg. El si-a muscat buzele, uitandu-se resemnat la mare.

“Marea este superba, nu sunteti de acord tinere lord?” Rosti fata, facandu-l sa tresara.

Dar nu s-a uitat la ea, preferand sa stea incruntat spre mare. Trebuia sa se prezinte in fata Divanului azi si sa fie oficial numit noul Duce de Tigirs. Dar cum mai putea sa se prezinte acum in halul asta?

“Dar de ce esti asa de trist, tinere stapan Süleyman?” A intrebat fata, mana ei pe spatele sau.

“O sa imi fac de ras familia astazi in fata Imparatesei. Ce o sa zica despre acest trist copil cand o sa ma vada imbracat asa? Nu respect codul de imbracaminte...” Lacrimi ii incetosau vederea, dar el incerca sa le tina in frau.

“Sunt sigura ca nu va fi ofensata.”

El s-a intors sa se uite la imbracamintea fetei, gata sa o intrebe de unde ar sti un Terran ca ea, fara stapan, cum ar reactiona Mama Suprema.

“Ah, te intrebi de ce vorbesc de parca as sti, corect? Sunt sigura ca Imparateasa este o mama buna, intelegatoare. Nu te-ar certa pentru asa ceva. Ea iubeste natura si probabil ca si ea a pierdut multe palarii in valuri,” a continuat fata, facandu-i cu ochiul si pupandu-l pe obraz.

“Cine esti tu?”

“Doar o fata draguta care vinde flori.”

Dupa ce i-a mai suflat un sarut in directia lui, o multitudine de fluturi verzi au aparut si au acoperit totul. Si-a adus aminte cat de speriat statea in fata Mamei sale, buchetul de flori albe strans in maini tremurande si cum i-a facut semn sa se apropie de ea dupa ce Ducesa de Moldova a comentat despre cum era imbracat.

“Iti multumim tie, copilul nostru drag, pentru aceste flori. Noi iubim aceste flori si suntem foarte intristate ca ele nu pot creste in camerele noastre private. Premite un sarut din partea noastra drept multumire...”

Cat de revoltati au fost nobilii prezenti la numirea lui. Cat scandal au facut atunci cand buzele Mamei au luat contact prin voal cu obrazul sau inca cald la acea vreme.

Lacrimi ii curgeau pe obraz, rusinat de ceea ce facuse. A tipat de durere, un foc albastru cuprizandu-l, cele doua sfere atintite asupra sa. Dar un fluture verde a aparut si s-a asezat pe nasul sau, iar el l-a luat si l-a sarutat.

“Cum de m-ai iertat?” A intrebat el, corpul sau incepand sa dispara din acea lume ciudata.

“Pentru ca te iubesc, tanarul meu Lord Süleyman...” a soptit vantul catre marea cea goala.

In lumea reala, o palarie mov a fost adusa inapoi pe mal.

Last edited by Darkira (03.04.2011 14:47:39)

4

Death Note fanfic ^_^
DISCLAIMER: Nu detin nici un personaj din animeul/mangaul Death Note si nu fac profit de pe urma acestora.
Titlu:: Life Note (Carnetul Vietii)
Într-un univers paralel cu prea-cunoscutul nostru Death Note, un baiat de 10 ani numit, accidental, Dark, gaseste pe biroul sau un caiet pe care scrie Life Note. Acesta a luat caietul numaidecât si l-a deschis. Desi îl rasfoia de câteva minute, filele caietului nu se mai sfârseau. Totusi, într-un anumit loc, pe o anumita pagina, Dark si-a gasit numele urmat de un scris pe care nu îl întelegea. Cu toate astea, Dark era fascinat deoarece într-un fel stia ce scria acolo. Viata lui, cu bune si cu rele, erau trecute acolo. Daca ati fi fost în locul lui Dark, nu cred ca ati fi putut dormi în pace însa acesta s-a pus în pat si a adormit.

*Flashback*
Familia lui Dark nu se afla într-o situatie prea buna.  Dark nu avea tata iar mama sa lucra de dimineata pâna noaptea târziu. Si ca sa facem lucrurile mai interesante, Dark avea un frate mai mic numit Sai. Acesta avea un corp anemic si o inima care batea fortat. Deoarece situatia financiara si emotionala a familiei era cum ne imaginam, Dark nu putea merge la scoala precum ceilalti copii. Câteodata, se ducea în parcuri  sau în fata scolilori si statea acolo ore în sir. Nici un copil din lumea noastra nu îsi da seama cât de mult conteaza scoala mai mult decât Dark. Uneori îl întrebau oamenii de ce statea acolo, si de multe ori nici nu le raspundea. Doar statea fiindu-i mila de el însusi. Si când se întorcea acasa, pregatea de mâncare si îi ducea fratelui sau la spital. Aceste evenimente erau normale pentru Dark.
*End Flashback*

Dimineata urmatoare, baiatul de doar 10 anisori a fost surprins sa vada ca în caiet erau scrise toate actiunile pe care le-a facut.  Desi nu a mers la scoala, datorita dificultatilor familiei, corpul baiatului a fost oarecum obligat sa se maturizeze mai repede, asa ca Dark era un baiat istet. Acesta si-a dat seama imediat la ce foloseste acel caiet si de ce are atâtea file. Si stând asa, dintr-odata, din spatele lui s-a auzit o voce dulce si atât de lina încât daca nu erai atent nu o puteai deduce. L-a început nu se întelegea ce spune mai exact acea voce dar cuvintele au devenit din ce în ce mai clare. Vocea parea nedumerita si cam pierduta, precum un copil care s-a pierdut de parintii sai în supermaket. Si în sfârsit, proprietarul acelei voci a aparut sub forma unui înger. În povestile pentru copii din lumea lui Dark, se spune ca îngerii sunt entitati sau mai bine spus formele sufletelor copiiilor respectivi. Îngerul lui Dark avea o culoare de un alb pur, coronita îi statea direct pe cap precum o cordeluta reprezentând inteligenta si avea în mâna un stilou. Dark nu era uimit. Defapt, în momentul aparitiei acesta s-a si gândit „Ce frumos ar fi ca acesta sa fie caietul unui înger!”.  Era foarte liniste.  Dintr-odata, îngerul s-a prezentat sub numele de Noriko. Noriko tocmai a confirmat banuiala baiatului, aceasta fiind în legatura cu posesorul caietului. Noriko a cerut caietul înapoi. Aceasta a spus ca, în timp ce scria soarta cuiva, a scapat caietul. Parca cineva îi ciulise urechile baiatului, ai, fara sa mai stea pe gânduri, a refuzat. Cu toate acestea, a pus o întrebare îngerului. „Pot schimba soarta cuiva cu ajutorul acestui caiet?”- a spus el, evident gândindu-se la Sai. Dupa fata îngerului se citea raspunsul si în momentul urmator Dark a început sa se roage de înger sa-l salveze pe Sai. Noriko i-a explicat ca fiecare copil are un înger, la rândul sau tot un copil. Exista atâtea carnete cât si copii pe pamânt. Pâna aici, nimic nu l-a uimit pe Dark. Însa Noriko a adaugat: „Îmi pare rau, dar faptul ca îngerii ajuta oamenii este doar o fantezie imaginata de specia umana.” În acel moment, baiatul si-a pierdut toata speranta si i-a dat carnetul îngerului.

Deja obisnuit cu acest tip de stiri, Dark s-a dus la masa goala din singura camera a casei lor si si-a pregatit cina. Nu avea pofta de mâncare asa ca doar statea. Subit, Noriko s-a aratat în fata lui Dark, pe partea cealalta a mesei. Aceasta statea cu un deget în gura si cu ochii spre farfuria lui Dark. Baiatul i-a oferit de mâncare, uimit de faptul ca îngerii manânca. Noriko a multumit si a plecat dinou, de data aceasta plecând cu un zâmbet. În urmatoarea zi, Dark a fost chemat de spital spunând ca Sai este în coma. Ajuns acolo, mama lor i-a explicat lui Dark, plângând, ca s-ar putea ca Sai sa nu mai iasa în viata. În acel moment, ceva la strafulgerat pe Dark si acesta a început sa strige cu lacrimi pe fata dupa Noriko. În final, acesta a gasit-o. Noriko statea lânga Sai, uitându-se la el. Apoi, s-a întors si s-a uitat la Dark. A scos stiloul si carnetul vietii, si a scris ceva pe prima pagina. Apoi a zâmbit si a spus „Îngerilor le e interzis sa salveze vieti, dar ne e permis sa ne revansam. Multumesc pentru masa!

Si asa, Sai si-a revenit si spre surprinderea tuturor nu a mai avut probleme cu nimic si toti si-au continuat viata...cu bune si cu rele.
Sfârsit

Phew, made it in time.

Last edited by HinoKahoko (03.04.2011 16:44:38)

5

Misa nu era sigura ca vroia sa faca asta. Niciodata nu era sigura cand venea vorba sa mearga pe alei intunecate cu vreo insarcinare importanta ca aceasta. Isi amintea intotdeauna de vremea cand era copil, o persoana mica si necunoscuta dintr-o metropola asa de mare si infricosatoare...

-NU! striga. Acum situatia era diferita, devenise una dintre cele mai cunoscute persoane din Japonia! Si Light sigur ar fi intors tara cu susul in jos in cautarea sa...

Tresari:
-OH NU, LIGHT!!!! AM UITAT COMPLET!!! Si incepu sa fuga de-a lungul aleii. Daca termina mai repede, cu siguranta Light ar incepe s-o iubeasca... CU SIGURANTA!

Mai tarziu in aceeasi zi, Misa se intoarse, gafaind, la casa lui Light. Acesta ii deschise,  repede poarta si usa, lasand-o inauntru, si aproape ca le-a trantit in urma sa. "Chiar si ingrijorat, tot arata draguuuuuut! KIAAAAAAAH" A gandit Misa, in timp ce urcau scarile inspre camera lui.

-Ai facut-o??????? a intrebat Light.
-Desigur, Light iubitule!! A raspuns Misa, rosind. Le am chiar aici!
-PERFECT! a oftat iubitul, usurat ca totul luase sfarsit. Apoi, intorcandu-se inspre unul dintre pereti, a strigat: RYUUUUUK, TI-AU VENIT MERELE!!!

-Nici nu stii cat m-a batut la cap cu ele! Imi venea sa urlu!!!!! >< nici macar L nu mi-a dat migrene asa de puternice.
-Gata, gata, Light, totul va fi bine. Niciun shinigami rau nu te va mai chinui de acum incolo, iti promit! zambi Misa.

In spatele lor, se auzi obinuitul clompait pe care il facea Ryuk atunci cand manca. "iar va murdari totul in jur cu suc de mere..." oftara cei doi, la unision.

gata!!!!! of.....

a quest of chasing the supernatural is never a quest of boredom

6

tot incercam sa il scriu, si la sfarsit imi dadea ca nu mai eram on... tongue oricum, acum voi posta comentariile...
asa cum probabil ati observat, este din death note...
Cred ca, nici de data asta nu voi reusi sa castig, mi-ar placea sa se intample, dar nu poate primi toata lumea oua, asa ca... sper ca toti cei care citesc fanfic-ul meu sa se distreze. ^^

de asemenea, stiu ca a mai fost unul cu death note, dar tocmai cand am terminat de scris pe ciorna am observat si eu... imi pare rau. tongue gata

a quest of chasing the supernatural is never a quest of boredom

7

Naruto...

..... Naruto folosind ultima picatura de chakra demonica a reusit printr un Rasengan decisiv sa castige batalia vitezelor cu Madara. Acesta din urma, aparent pe moarte a soptit o vorba auzita doar de un Naruto doborat si un spectator cu parul gri, obosit de o lupta anterioara cu Kabuto. Aceasta vorba a fost "Sa nu aveti si voi certitudini false ca Hashirama(n.r Primul Hokage).Si el a crezut ca va obtine pacea pe veci". Ce a urmat a fost si mai neasteptat... Naruto a decedat iar Kakashi unicul martor al acestei batalii titanice a devenit Saikokage(Umbra suprema) a lumii ninja acum unita de urmarile acestei victorii cauzata doar de sacrificii enorme.  Sasuke a iesit victorios in lupta sa cu Sakura dar a fost transformat in piatra de un kinjutsu legendar utilizat de Gaara cu pretul vietii proprii. Aceasta piatra va fi cunoscuta peste multe milenii sub numele de Fuji. Anteriorul Raikage si un Killer Bee posedat de un genjutsu Shi wa Kami(nu putea fi oprit fara moartea victimei) s-au omorat reciproc pentru binele comun al lumii ninja. Iar Shikamaru casatorit inevitabil cu Temari a scris o carte despre viata lui Naruto si Jiraya "Calea Rikoudou" ce a devenit curand studiata in orice scoala ninja... Astfel s-a incheiat o legenda, o legenda ce va avea sa devina pe curand uitata...in momentul in care ninja au devenit oameni normali. De aici cunoastem cu totii istoria... Totusi nu stim ce a vrut sa spuna Madara, oare a anticipat atatea razboaie?

Last edited by cr1sti (03.04.2011 23:48:13)

8

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din animeul/mangaul Kaichou Wa Maid-Sama! si nu fac profit de pe urma acestora.

Noi inceputuri

Dupa ultimele intamplari am inceput sa o iau cat de cat mai incet. Nu am crezut niciodata ca voi fi atrasa macar putin de un baiat un plecarea tatei insa se pare ca viata are alte idei. De cand i-am spus ca nu as putea sta fara el, Usui nu ma mai lasa in pace. Poate este el un extraterestru pervers insa el m-a scos mereu din bucluc atunci cand am intrat si a facut orice doar ca eu sa fiu bine.

Inchid paginile caietului inceput doar de cateva saptamani dar care deja a trecut de jumatate si ma las pe spate in timp ce privesc tavanul care nu mai are mult si pica pe mine. Imi inchid usor ochii si vad toate momentele petrecute in ultimele luni alaturi de el. Zambesc fara sa-mi dau seama insa ce sa fac? Am cazut in plasa dragostei si voi iesi cu greu din aceasta.

Sunt trezita de zgomotul produs de niste pietricele care imi lovesc geamul. Nervoasa, ma ridic si ma aproprii inmare viteza de locul respectiv si ma pregatesc sa-l iau la rost pe cel care a indraznit sa faca asa ceva. Cand intr-un final ajung, cuvintele imi raman undeva uitate intr-un colt intunecat l mintii mele. Faptasul, nu este nimeni altul decat Usui. Il privesc in ochii sai verzi. Parul sau blond precum soarele care se afla pe cer este purtat in toate partile de o rafala de vant. Simt cum obrajii mei se incalzesc si prind o nuanta rosiatica. Cat de patetica pot fi!

-Misaki-chan!

Cuvintele sale parca sunt muzica pentru mine. O spune in acelasi fel in care o facea inainte. Credeam atunci ca o face doar pentru a ma enrva insa... De fapt nici eu nu stiu sigur de ce imi mai spune asa. Oftez si ii spun ca voi fi jos in cateva minute dupa care inchid ferestrele si ma indrept spre dulap de unde imi iau o pereche de pantaloni albastri si un tricou negru simplu iar parul castaniu mi-l las deprins. Nu sunt genu de fata care sa iasa in evidenta. Probabil si pentru ca nu o duc chiar atat de bine. O ajut pe mama si lucrez cateva ore la o cafenea.

Imi iau ramas bun de la mica mea surioara care nici macar nu m-a bagat in seama si ies din casa unde il vad pe Usui cum ma astepta. Cand ma vede zambetul sau ii apare pe chip si acesta imi spune ca trebuie sa ne grabim pentru a nu intarzia. Ridic o spranceana nedumerita insa fara nici un folos. Blondul nu-mi va da nici un detaliu in legatura cu planus sau. Mana sa o ia pe a mea si incepem sa mergem cu pasi grabiti catre un loc stiu numai de el. Toti oamenii din jurul nostru se uita ciudat la noi. Incerc sa nu-i bag in seama si toata atentia mea este atrasa de catre Usui care nu mai spune nimic.

Dupa minute, poate chiar ore in care am mers tinandu-ne de mana, am ajuns in fata liceului pe care il frecventam. Mi-am simtit mana eliberata din stransoarea sa iar pe el l-am vazut cum se indreapta catre intrarea in scoala facandu-mi semn sa-l urmez. Am inceput sa merg cu pasi marunti in directia sa nefiind sigura daca sa am incredere in el.

-Aiuzawa, nu vei pati nimic, haide mai repede.
-De unde sa stiu eu? il intreb iritata.

Acesta ofteaza si ma strange de mana dupa care urcam in viteza scarile care duc pe acoperisul scolii. Cand intr-un final am ajuns in fata usii care da spre acoperis, blondul m-a impins in fata si m-a pus sa deschid usa. Putin nesigura pe mine am atins clanta usor si dupa momente in care m-am tot intrebat daca sa deschid sau nu am apasat usor pe aceasta iar usa s-a deschis automat.

-La multi ani!

Imi ridic privirea si imi vad toti prietenii, atat de la liceu cat si de la cafenea asezati in jurul unei mese pline cu mancare. Zambesc usor si ma indrept spre ei imbratisandu-i pe fiecare in parte.
Zi de nastere mai frumoasa ca aceasta nu cred ca voi mai avea si doresc sa mi-o petrec cu cei dragi.

Last edited by Cookiesor (03.04.2011 19:44:19)

9

=Naruto= =] Autorul Masashi Kishimoto = Un fanfic.

Scriu exprimandu-mi nemultumirea si lipsa de hrana si apa.E a 45-a zi de razboi.Ca si capitan al diviziei 3 cu luptatori de raza scurta/medie, nu mai am puteri sa-mi tin oamenii in frau.

Luptam toti cei ramasi impotriva unor ninja morti dar inviati de un maniac pe nume Kabutomaru ce este de negasit.Am fost informati printr-o ultima suflare ca aproape toate diviziile au fost distruse.Suntem ultimii ramasi si sper ca Naruto sa-l invinga pe Madara dar cu gandul la Sasuke ma gandesc ca putem pierde acest razboi.Ma gandesc la toti oamenii prinsi in acest razboi dar nu mai am timp.Dusmanul se apropie si trebuie sa lupt,forta acestuia e una mare.Imi folosesc si ultima picatura chakra de fulger pentru un ultim Chidori.Am reusit sa il omor fara pic de sange rece.Mai vin inca alti 4 ca niste soimi ce incearca sa-si prinda hrana,dar...Nu ma opresc aici incep sa lupt ,sa prind un capat de ata ca voi scapa pt. ca speranta moare ultima dar...
Reusesc ,stors de oboseala,dar reusesc sa`i infrang si pe acestia.Din zare se aude o bubuitura.Vad o chakra rosie inaltandu-se spre cer,mi-am zis ca este Naruto.Grabit sa ajung acolo constat cu nostalgie ca el este luptandu-se cu Madara.Naruto in SageMod este de neoprit dar acest Madara este pe aceeasi lungime de unda.Lupta parca dura o vesnicie.Primisem veste de la departamentul 1 cel al lui Darui ca Sasuke este invincibil.Tot ce pot sa fac este sa sper ca...--- Gandurile mi se opresc cu stupoare cand il vad pe Naruto triumfand in fata lui Madara ce este distrus de o tehnica ce doar Al Patrulea Hokage putea sa o faca.Nu-mi vine sa cred si pe loc realizez ca lui Naruto poate sa i se spuna cu drepturi depline fiu Al Celui De-al Patrulea Hokage.Yondaime ,Senseiul meu.Purificat de cele rele si uimit Naruto nu sta pe ganduri si se teleporteaza spre locatia unde este Sasuke.Ma grabesc prin padurea intunecata pt. a gasi pe cineva si printre copaci il vad pe Gaara si Killer Be luptandu-se din greu cu Kabutomaru.Nu puteam sta asa ca m-am alaturat lor.Gaara numai era acelasi om linsitit pe care-l stiam.Era condus de ura si tot ce facea era sa-l atace pe Kabutomaru.Killer-Be se lupta din greu pt. al atinge macar o data cu vreo tehnica pe Kabuto,dar nimic.Intru si eu in joc sperand ca il vom invinge toti trei.Inevitabilul se produce dupa lungi chinuri.Kabuto moare dupa o ultima tehnica folosita de Killer Bee cauzand moartea acestuia.Pe moarte Kabuto invoca un cosciug si ne spune cu un oarecare sarcasm ranjind demonic : "- Asta e calea voastra spre pace..." Cosciugul se deschide umiti si speriati constatam ca acolo era Inteleptul celor 6 cai.Cu adevarat lupta incepea acum.Trezit la realitate ne spune sa il urmam spre epicentrul luptei acolo unde se aflau Sasuke si Naruto.Aparem noi .Eram un sortiment in lupta dintre cei doi.Il vedem pe Itachi luptandu-se cot la cot cu fratele sau impotriva lui Naruto . Nu am scapat nevazuti in lupta.Sasuke nervos il ataca pe intelept dar este oprit de Itachi caruia ii cresc doua aripi mari si negre cel acopera pe Sasuke disparand astfel cu el lasand doar pene negre si dese in urma.

Inteleptul se apropie spre Naruto punandu-i un deget pe frunte,in urma caruia Naruto dispare.Se intoarse catre noi si spuse: " Faceti in asa fel ca asta sa nu se mai intample " si...Ma trezesc intins pe pajistea unei paduri verde impreuna cu prietenul meu demult mort Obito.Eram din nou un copil trezit dintr-un vis urat.Mi-am dat seama ca urma sa se intample tot ca la inceput dar eu ,eu voi reusi sa schimb totul.O lume noua se va naste.

Last edited by Alex. (03.04.2011 19:52:29)

http://driftalex.blogspot.com/   

-Hai totusi sa mai vorbim...! smile-

10

Bakuman de Tsugumi Ohba si Takeshi Obata

In saptamanile care au urmat dupa ce l-au invins pe Nanamine, Mashiro si Takagi au ajuns la concluzia ca PCP nu va avea parte de un anime si au hotarat sa o termine. In doua luni au incheiat povestea si s-au intalnit cu Hattori pentru a discuta despre o viitoare serializare. La intalnire Takagi si Hattori purtau o discutie plina de energie despre urmatoarea lor manga, jongland o multitudine de idei.

Takagi: Avem nevoie de acel ceva ce capteaza atentia cititorului! Ceva ce il face ca peste ani si ani sa-si aminteasca de acea manga si sa-si zica ( wow nu-mi vine sa cred ca am avut 10 ani cand am citit primul volum)!!!! Gen Dragonball, xDD.

Hattori: Da, stiu ca iti place Dragonball -.-, dar trebuie sa facem ceva mai grandios decat opera lui Toriyama. Ceva ce va ramane in istorie si intiparita in memoria oamenilor! Ceva ce ii face sa se trezeasca in fiecare dimineata, si sa se duca pana la chiosc ca sa cumpere noul numar Jump!

Takagi: Ceva ce le inveseleste ziua. Asa cum a facut Dragonball pentru mine...... smile

Hattori: EXACT! big_smile

Takagi: Pare cam greu de realizat........chiar crezi ca putem sa facem asa ceva?

Hattori: Am incredere in voi! Veti zdruncina Jump din temelii! mad

In acel moment Mashiro se ridica si spune ca nu sunt inca pregatiti. Dar nu il vor dezamagii pe Hattori.
Takagi se ridica si pleaca impreuna cu Mashiro. Iesind pe usa amandoi murmura ceva.......

Takagi, Mashiro: ASTEAPTA-NE!!!!!!!

Cateva ore mai tarziu, Nizuma Eiji afla de la Hattori despre pauza celor doi rivali.

Nijuma: HEH, I cant wait!!

Au trecut aproape doi ani de la incheierea PCP-ului, iar Ashirogi Muto isi face aparitia la sediul Jump. Se pare ca fiecare are in maini cate o plasa destul de voluminoasa. Sa fie oare noua lor manga?
Hatorri primeste un manuscript si incepe sa citeasca. In acest timp, editorii jump asteapta nerabdatori reactia lui Hattori. Dupa 30 de minute Hattori iese afara din camera cu ochii larg deschisi.....

Ashirogi Muto: Heheheheeeheheh, cred ca am reusit cool

Isi vor realiza visul de data aceasta? Mashiro si Azuki vor vorbi vreodata pe facebook? Hiramaru va fi vreodata fericit? Si va slabi Nakai vreodata tongue ?

........read the manga to find out lol

THE END

Last edited by mike (03.04.2011 22:07:53)