Buna,
Despre Devil Kings Basara cred ca nu cazul pentru ca desi apare peste tot ca e licentiata de Udon, am gasit un blog (in masura in care putem sa ii acordam credibilitate) unde se spunea de anul trecut ca fusese anuntata licentierea dar ca de fapt erau doar discutii si pana la sfarsitul anului '09 nu se oficializase nimic. Asa ca e posibil ca acele discutii sa nu se fi finalizat cu acordarea efectiva a licentei. Cert e ca respectivul titlu a aparut ca urmand sa fie publicat pe mai multe site-uri, insa nici pana acum nu a iesit ceva... ca sa nu mai spun ca pe site-ul lor nu e de gasit nicaieri. Dar am renuntat sa mai pun baza pe site-urile editurilor.
Am modificat la dgm 6 starea stocului. Iti multumesc ca mi-ai atras atentia pentru ca e clar ca avem o problema de actualizare a stocului la cartile care initial sunt pe stoc iar cand le scoatem din stoc nu mai sunt actualizate. Echipa noastra de mascati va descinde la fata locului, va investiga/aresta/impusca tot ce misca... de luni.
Andrei
ps: pentru moment am corectat doar la dgm 6 situatia stocului, luni voi corecta si la altele, pe masura ce gasim unde e buba.
into making people happy business