1

Topic: Cereri de manga

Ok manga loving ppl (suna ciudat, eh?)... aici e thread-ul unde se pot pune propunerile voastre pentru sectiunea de manga.

Vom incerca sa tinem cont de ce scrie aici dar nu vom putea pune pe site manga-uri care nu au aparut inca in SUA.

Multumim pentru intelegere si sprijin :-)

andrei

into making people happy business

2

Re: Cereri de manga

Buna!

As vrea sa stiu daca veti aduce Devil Kings Basara (Sengoku Basara Ranse Ranbu). Nu stiu exact cand va fi lansat primul volum sau daca va mai fi lansat, dar drepturile de publicare erau ale companiei Udon Entertainment si nu am vazut pe pagina de Edituri nici un Udon.  sad

Hmm, si pentru ca am o mica problema si nu vreau sa fac un topic nou pentru asta, o sa scriu tot aici. As vrea sa fac o comanda si vreau sa includa si volumul 6 de la D.Gray Man dar am vazut ca nu mai este available. Stiu ca a fost un timp la sectiunea "In stoc" si am observat ca in momentul in care se cumpara ceva de pe stoc, nu mai este o perioada de timp disponibil pentru comanda (si volumele 8-10 din Vampire Knight au fost pe stoc, s-au vandut si acum nu mai pot fi comandate). Si acum intrebarea mea: Volumul nu mai este disponibil la furnizorul vostru sau pagina cu volumele care au fost pe stoc si s-au vandut nu mai este actualizata?

When you're unhappy, you need to make someone feel worse. -  Lucy /Elfen Lied

3

Buna,

Despre Devil Kings Basara cred ca nu cazul pentru ca desi apare peste tot ca e licentiata de Udon, am gasit un blog (in masura in care putem sa ii acordam credibilitate) unde se spunea de anul trecut ca fusese anuntata licentierea dar ca de fapt erau doar discutii si pana la sfarsitul anului '09 nu se oficializase nimic. Asa ca e posibil ca acele discutii sa nu se fi finalizat cu acordarea efectiva a licentei. Cert e ca respectivul titlu a aparut ca urmand sa fie publicat pe mai multe site-uri, insa nici pana acum nu a iesit ceva... ca sa nu mai spun ca pe site-ul lor nu e de gasit nicaieri. Dar am renuntat sa mai pun baza pe site-urile editurilor.

Am modificat la dgm 6 starea stocului. Iti multumesc ca mi-ai atras atentia pentru ca e clar ca avem o problema de actualizare a stocului la cartile care initial sunt pe stoc iar cand le scoatem din stoc nu mai sunt actualizate. Echipa noastra de mascati va descinde la fata locului, va investiga/aresta/impusca tot ce misca... de luni.

Andrei

ps: pentru moment am corectat doar la dgm 6 situatia stocului, luni voi corecta si la altele, pe masura ce gasim unde e buba.

4

aa dc nu mai aduceti revistele shopnen jump ?

5

pentru ca era cerere din ce in ce mai mica pentru ele.

andrei

6

Buna ziua! Se poate va rog frumos sa luati manga-ul Yumeiro Patissiere, si volumul 44 din Bleach ? Va multumesc! smile

Last edited by hannanaruto (27.12.2010 15:30:27)

7

yo!

Yumeiro Patissiere nu este licentiata in State inca.
Bleach a ajuns la vol.33 la Viz, vol.34 e anuntat pt martie. In ritmul in care au publicat pana acum acest titlu, vol.44 va apare probabil prin 2013.  gomen >_<

smile fer me ...

8

Salut. Mi-ar placea daca ati putea aduce Elfen Lied. smile

9

yo!
din pacate numai anime-ul a fost licentiat pe piata americana, de ADV, companie care "a dat coltul" de ceva timp ...
pentru manga nu au apucat sa cumpere licenta (poate ca e mai bine), dar, deocamdata nu sunt semne ca ar vrea altcineva sa licentieze acest titlu
sorry ...

smile fer me ...

10

Hi! cred ca Deka Wanko e okay (se face drama dupa acest manga)

11

yo!
deka wanko e okay, dar numai in japoneza, din pacate ...
in engleza nu s-a gandit inca nimeni sa o licentieze ...

smile fer me ...

12

um... aici propunem manga-uri,nu? daca am postat in thread-ul gresit, scuzati-ma
Vreau sa va intreb daca ati putea adauga::
Ginban Kaleidoscope- I can't really tell if it's a manga or a light novel (2 Vol.)
Chrno Crusade-  ( 8 Vol.)
Nosatsu Junkie- Pleasee add it, I really wanna buy it (Till now 16 Vol. on-going)

13

yo!

Ginban Kaleidoscope - manga (2 vol) si novel (9 vol) nu sunt licentiate inca in engleza
Chrno Crusade - e pe site deja (publicate de "defuncta" ADV ... adica what u see is what u get)
Nosatsu Junkie - din 16 vol (serie completa) Tokyopop a publicat 6 si a amanat deocamdata publicarea celorlalte ... still, will upload :))

smile fer me ...

14

O sa fiu succint: Rona vol. 1?
http://www.ronaproject.com/index.html
edit: oh, nu observasem. srry de post.

Last edited by Polistiren (01.04.2011 09:24:39)

15

Citat de pe blog:
"[...]The book itself will be exclusively sold on ronaproject.com (if you hadn't caught that already). It can be purchased using either google checkout or paypal. I hope that covers everyone. It will be available world-wide. I will work with you personally to get you a book if I have to. I don't care if I have to pay outta pocket to get it to you.[...]"

Andrei

16

Salut.
A mai intrebat cineva, dar cred ca situatia e alta acum... Sailor Moon - aduceti din tomna?  big_smile

http://www.animenewsnetwork.com/press-r … ailor-moon

17

Sure thing!

Andrei

18

mm...Gosick(light novel)? si ma intrebam daca o sa aduceti in vara cand apara Strawberry Panic Complete Light novel smile  [done]   la fel, probabil a mai fost intrebat, dar e vreo sansa sa putem comanda manga-uri japoneze,originale in viitor?ca deja in engleza manga-urile pe care le vreau nu sunt licentiate sad ms

19

vom aduce manga-uri in japoneza in momentul in care piata va putea sustine o cerere semnificativa pentru asa ceva sau in momentul in care vom gasi o sursa (un furnizor) care sa ne permita sa aducem carti in cantitati foarte mici (1-10 exemplare / transport) in conditii comerciale avantajoase.

o las pe AskDNA sa raspunda legat de Gosick si Strawberry. [done]

20

ati putea aduce boku ni natta watashi (i became a boy/ secret girl) si honey x honey drops?

I'm an angel and I'll be waiting for you at the Gates of Heaven, so don't forget about me...

21

@SparklingEyes

niciunul din titlurile pe care le doresti nu a fost licentiat in engleza

smile fer me ...

22

puteti pune shiki si kamichama karin pe site? chiar daca nu sunt disponnibile... desi shiki, din ce-am citit, e foarte cunoscuta. XD

a quest of chasing the supernatural is never a quest of boredom

23

Shiki nu este licentiata in engleza
Kamichama Karin, publicata de Tokyopop pana in 2007, este out of print and out of stock
mai ramane Kamichama Karin Chu ... ce zici?

smile fer me ...

24

Nici nu-mi prea faceam sperante pt kamichama karin. Chu e PERFECT!! :'D am tot cautat-o peste tot. XD ms

a quest of chasing the supernatural is never a quest of boredom

25

As vrea sa fac o propunere pentru Onani Master Kurosawa si pentru Nuvelele la Baccano . Si manga-ul Zetman la fel.

Dar dintre toate astea 3 , prefer Baccano.

Last edited by Rostas (26.06.2011 08:48:24)

26

@Rostas: niciunul dintre titlurile date de tine nu este licentiat in America. din cate imi dau seama, Onani Master Kurosawa nici nu prea are sanse (nu apartine de o companie mare).

andrei

27

Nu stiu daca sunt disponibile,insa ...puteti sa adaugati mai multe chestii Warcraft/World of Warcraft , in special  W.o.W. : Death Knight ?

"If you were to turn into a snake tomorrow and begin devouring Humans, and from the same mouth you devoured Humans, you cried out to me "I love you!" Would I still be able to say "I love you" the same way I do today?"

28

@IchigoWolf

will do ...

smile fer me ...

29

Legat de WOW... ai aici o lista cu ce avem pe acest subiect http://www.mangashop.ro/cauta.html&search=warcraft. Gasesti chestii legate de WOW atat in sectiunea manga (scoase de Tokyopop), cat si in sectiunea comics (scoase de Wildstorm).
Din pacate Tokyopop s-a inchis asa ca titlurile care mai sunt disponibile acum de la ei, vor dispare in curand. Titlurile care nu mai sunt disponibile, nu vor mai fi retiparite. In aceasta situatie se afla Death Knight... out of print.
Vom continua sa punem titluri care apar la Wildstorm sau Dark Horse, pe masura ce apar, in sectiunea Comics.

andrei

30

Off...pacat cu Tokyopop (aveau chestii bune) ...
Oricum,mersi mult de informare smile. Si sper sa apara cat mai multe chestii WOW in curand.

"If you were to turn into a snake tomorrow and begin devouring Humans, and from the same mouth you devoured Humans, you cried out to me "I love you!" Would I still be able to say "I love you" the same way I do today?"