91

Re: Cereri de manga

De Beelzebub stiti ceva?

92

Puteti sa aduceti Wolf's Rain mang?. Seria are doar 2 volume.

93

Putem sa o aducem.

Andrei

into making people happy business

94

@Togran Just wanted to point it out,daca nu ai observat,dar Wolf's Rain este deja pe site si au mai ramas cateva bucati in stoc smile Happy Reading daca o comanzi ^_^

95

as vrea Shiki, Defense Devil si Zetman

96

@LIKRA
beelzebub nu e licentiata in engleza (sorry for the belated answer)
@AndyAlex
cred ca am mai zis pe aici pe undeva ca shiki nu e licentiata in engleza ... nici defense devil, nici zetman  ... tough luck, heh ...

smile fer me ...

97

Sahrip-cand am dat eu cautare acu 2 zile nu mi-o gasit mangaul. Probabil ca a fost o eroare de moment. Ms oricum

98

Stiu ca nu intra la categoria manga dar... Am auzit ca s-au scos 1 sau 2 carti dupa jocul The king of fighters; este adevarat? Sunt licentiate si in engleza?

99

Din cate stiu, nu.

Andrei

100

Puteti aduce Sora No Otoshimono manga si Sekirei manga? Nu stiu cate volume au.. dar se continua in prezent din cate stiu.

Last edited by MariusSSJ (10.01.2012 04:46:27)

101

@MariusSSJ
niciunul din titlurile pe care le doresti nu este licentiat in engleza

smile fer me ...

102

Despre Nyan Koi! s-a auzit ceva? smile

103

Am și eu o întrebare...^^ E adevărat că Viz manga  va scoate câte 2 volume din Bleach parcă din iunie, pe lună (și vor apărea câte 2 în fiecare lună)? Am citit pe un site, dar nu am găsit pe siteul oficial știrea-_-, aș dori să știu dacă știți ceva^^

Și există vreo șansă ca light novelul Inu X Boku SS să fie licențiat în următorii 2 ani?  smile

Vă mulțumesc^^

104

exista vreo sansa ca dupa ce Dark Horse sa termine manga Gantz sa traduca si novelurile? si/sau specialurile???

Last edited by AndyAlex (07.02.2012 00:42:10)

105

Fist of the North Star sau Fist of the North Star Master Edition puteti aduce ?

106

Salut, puteti aduce http://www.amazon.com/Mastering-Manga-M … 1440309310 cand se lanseaza?

107

Puteti aduce Video Girl Ai manga ?

108

@Sahrip
pana acum nu am auzit sa fi preluat cineva licenta pt nyan koi de la defuncta cmx ...

@Havana
ma-ndoiesc ... poate era vorba de varianta online la shonen jump in care am inteles ca bleach si naruto vor merge pe fast-fwd
cat despre inu x boku SS - nu stiu de nici un light-novel la acest titlu; doar anime-ul e licentiat la americani, manga inca nu ... daca va fi, sau cand va fi - no idea ...

@AndyAlex
who knows? ... ar fi bine ca macar manga sa o publice pana nu ne ofilim de tot >.<

@Univel
fist of the north star nu e licentiata in engleza

@MangaFTW
will do ...

@Ryujin
nope ... sorry ... furnizorul nostru nu o mai are pe stoc, iar la viz e out-of-print de mult ...

smile fer me ...

109

Buna !

As vrea sa stiu daca puteti aduce manga Hikari to Tomo ni...  Este licentiata in engleza de catre Yen Press (8 volume din cele 15).

Multumesc !

[done]

Last edited by askDNA (16.02.2012 15:47:40)

110

dar de Hajime no Ippo se stie ceva???
va fi licentiat in engleza vreodata??

111

Buna!

As dori, daca se poate, sa aduceti manga "Noblesse", imi doresc tare mult sa intru in posesia lui.

Multumesc mult!

Last edited by yuko (15.02.2012 22:37:13)

112

@AndyAlex
probabil ca nu

@yuko
noblesse nu e licentiata in engleza ... chiar daca va fi (i doubt it), probabil ca va fi disponibila tot in format webcomic

smile fer me ...

113

Am si eu o intrebare, referitor la High School of the Dead Full Color Omnibus: se mai editeaza sau a fost doar o editie limitata?

EDIT

Aha...am inteles. Multumesc smile Atunci, astept sa apara inainte de a da comanda smile.

Last edited by darczon69 (17.02.2012 15:12:23)

Shall I take you to the place...
http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/darczon69.jpg
...where wishes come true?

114

Deocamdata este doar epuizat din stoc. Nu a fost anuntat altceva.