Topic: Poze cu colectiile voastre
Incep eu : 
Incep eu : 
uite si colectia mea, pe noile rafturi pentru care ma invidiaza iulian
:
4 volume nu sunt ale mele, sunt ale lui sheepie. le-am imprumutat de la ea
sunt volumele de langa plushie-ul care doarme ![]()
Sunt mai mult un colectionar de figurine anime dar am si manga si albume de arta si pe toate le puteti vedea detaliat AICI, iar o parte dintre figurine, mai ales Ghost in the Shell si Masamune Shirow girls, sunt expuse pe rafturi in fotografia urmatoare (rafturile de sus):

Nu mai pune nimeni poze
. Vreau sa vad ...

Noile mele rafturi ![]()
farte frumoase colectii,sper ca in timp sa am si eu atata manga sau kiar mai multa ^^
@Iulian: noile rafturi sunt super,si ai cea mai multa manga de pe aici ..bv..
@Yuki: din colectia ta vreau Hellsing :shock: ..:P..misto rafturi ![]()
eu am facut abea prima comanda manga,deci nu am prea mult...voi mai comanda desigur [bugetul asta] ,dar pana acum am doar astea

Supeer ... Te invidiez pentru Death Note volumul 12 , pe care eu nu`l am . Dar e in cos... ![]()
rearanjez prin camera si stateau asa frumos ordonate pe jos ca am zis...why not.. so.. here goes.. :oops:
http://img110.imageshack.us/my.php?imag … 307mb9.jpg
i don't have much though ![]()
ou gosh,vreau angel sanctuary now
(...vad ca esti fana shounen-ai [loveless,gravitation] ,vreau si gravitation
( ,Tokyo Babylon...de CLAMP..vad Kare Kano ,vad altele care nu am auzit de ele...te invidiez >.< [copil invidios,aici,aici]
stii vorba aia:
Nuuuuuu e coreeect
(!!!!!!!!!!!!!!111111111
sau
Vreauu si euuuuuu!!!!!!!!!
intr-o zi sper sa fac si eu o colectie asa [shining eyes]
Felicitari pt colectie ![]()
Pana acum Daruiutza are cea mai mare colectie ... Bravo dariutza , si eu te invidiez ![]()
:oops: ah..well..nuuuuuu ma invidiati, mi se pare asa..un sentiment negativ!! sau poate sunt eu paranoica O_o; nu's toate in engleza (de fapt, chiar foarte putine sunt in engleza) asa ca nu's nici cel mai usor de citit. good practice, nevertheless..
grazy - mda..i have a lot of B(oy)L(ove) stuff..din ce in ce mai mult.. :twisted: dar ce mi'a placut cel mai mult nu e BL si se numeste "petshop of horrors"
the art is soooooo beautiful :shock: check it out daca ai ocazia ^^
asta este mica mea colectie:">
(tokmai mam intors cu cateva manga din Italia ..pe care insa n-am apucat sa le citesc.
(sunt in ordinea asta,/cu numere lipsa/ pentu k erau singurele pe care le aveau:( :cry:
[img][URL=http://img186.imageshack.us/my.php?image=picture008fy4.jpg]
[/URL]
[URL=http://img247.imageshack.us/my.php?image=picture001jn1.jpg]
[/URL][/img]
intrebare de la cineva care se duce in italia in curand si vrea manga
in ce orashe din Italia ai fost?
m-ash mira ca in italia sa fie mai putine ca spania..ma rog in spania erau si in spaniola :-l
imi plac 2-3 de acolo
..dar asha fara sa ai priele volume ..naspa
am fost in Latisana,este de fspt un sat:D..trebuia sa ajung in franta si spania(tone de manga
)dar am avut un acciodent de masina si excursia a fost oprita..
dap e naspa fara celelalte volume, dar mi le voi lua in engleza
mi-as fi luat si mai multe, mai ales ca era doar 3 euro una :shock: ..insa asta era tot c aveau
Deci in Spania erau in spaniola ft multe si se citeau stanga -dreapta..si costa 10 euro un vol..asta acum 2 ani ...
Stai stai..u ai luat alea in italiana? OO''''
mai bne luam alea in spanipola ca stiu spaniola, italiana ciuciu
)
eu ma duc Milano/Roma/Torino/Venetia....sper sa gasesc ..in engleza..
dap, sunt in italiana..pe care nu o stiu dar se rezolva cu dictionarul
ce sa fac, nu puteam sa le las akolo pe raft :shock: ![]()
mama cata manga in Plaza OO'''''''''..Diverta ma uimeste unoeri..nu am avut suficienti bani sa iau inca un vol..dar ma rog...am luat primele 4 Genshiken..and now..this is my collection

sper ca in curand sa am cat mai multe :twisted:
mama cata manga in Plaza OO'''''''''..Diverta ma uimeste unoeri..nu am avut suficienti bani sa iau inca un vol..dar ma rog...am luat primele 4 Genshiken..and now..this is my collection
sper ca in curand sa am cat mai multe :twisted:
citesc printre randuri ca la diverta din plaza exista, se afla, se gaseste manga?
in aproape orice Diverta mai mare gasesti cate un volum..
dar..
la Mall Vitan in Diverta se gasesc Kagetora[vol2,4,5]/Pasell[vol 1-3]/Genshiken[doar 2 parca,celelalte cumparate de dawn tounge]/Warcraft
la Sala Dalles nu mai imi amintesc,parca : tsubasa 1-5 si xxxHolic 1-5, Detective Conan 1-20,niste volume Dragon Ball si niste tutoriale manga
a Carturesti Tsubasa Chronicle Resevoir [1-5] si xxxHolic [nush volumele]
Diverta -Piata Romana
Kagetora vol 2..atat
..eram sigura ca erau mai multe....au fost luate
La Plaza (nu ma intrebati ce cautam acolo...)Diverta
Genshiken volumele 1,2,3,4...AVEAU..cineva le-a cumparat :-"
Kagetora vol. 2 si 4 [3 si 1 le-a cumparat o fata]
Othello vol. 4
Passel doua volume amebele 4
Love Letters vol 1
si parca mai aveau ceva si nu imi aduc aminte :-?
DAR...e mult mai rentabil pe net..prefer mangashop chiar daca astept
Ne-am indepartat de la subiect,sorry ![]()
mangashop ramane prima si ultima [...]
nu zic cuvantul ca am o varsta; eram doar curios ce se gaseste, iar putina concurenta face bine; passel banuiesc ca e pastel ![]()
Passel e Passel..nu Pastel
Si da mangashop e mai bun..am facut ft multa reclama prietenilor :-"
[scz a mia suta oara de off topic]
Passel e Pasell..:-" am gresit eu si nu am kef de editat la postul ala,dar la diverta mall vitan am scris corect ![]()
[img=http://img180.imageshack.us/img180/6269/kakashiyd5.th.jpg]
tocmai c m-am facut cu un Kakashi 8)
(n-o fi el de cea mai buna calitate, dar merge ![]()
De unde ? App , unde stai ?
stii ca pentru un Kakashi sau Ichigo as putea ucide
?
eee, sunt din bucuresti:P, si l-am luat chiar de aici
(mai aveau si pe Ten Ten, Neji si Sasuke & Naruto care era f cretin pt k avea un bol ku ramen in mana:))
u parca nu esti din bucuresti, nu?orikum, daca-ti spun cat am dat pe el.. 8) ![]()
Bucurestiul e mare...poti da un loc exact te rog?
Trebuie sa il salvez pe Iulian sau is moarta ..cred ca Sasuke il iau eu ..kiar daca urasc anime-ul :-"
in piatza Amzei, e un magazin pe 2 etaje(exact la intrare e un Fornetti)urci la etajul 2 si mergi pana in capat, akolo e un mic mg cu jucarii-chinezarii.nush dac mai au un kakashi, dar daca tot nu-ti place naruto, te rog nu mi-l luat pe sasuke:D sau pe neji :?
Da cam cat ar costa una ?
oke daca e ma duc azi..il iau lui Iulian sorry ..eu stau la Piata Romana...fac ceva metri pana la Amnzei..unde era Fornetiul?a gata...sa vad :-?
mc mult
un kakashi il gasesti la incredibilul pretz de 10 lei.Bine, calitatea lasa de dorit..dar nimik nu se compara ku un mik kakashi pe birou :oops:
ps:magazinul asta e chiar in intersectie , dupa ce treci de Nik,pe acolo pe unde se strang brazii iarna.
Sper sa mai gasesti,si sa nu mi-l iei pe sasuke:-s :?