1

Topic: Vand URGENT!!!

Am o tona de manga si vreau sa le vand urgent, daca luati mai multe fac si discount..
Pretul se negociaza.

UPDATED LIST:

Manga:

Ai Yori Aoshi vol. 1, 2, 3, 4

Strawberry 100% vol. 1, 2, 3

Ghost Hunt vol. 1, 2

Yubisaki Milk Tea vol. 1, 2

Air Gear vol. 3, 6

Dororo vol. 1

Dr. Slump vol. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Sand Land vol. 1

Warcraft Trilogia Izvorul Soarelui vol. 1, 2 ,3

De asemenea am si carti:

Warcraft Ziua Dragonului
Warcraft Stapanul Clanurilor
Warcraft Ultimul Gardian

Si un set de insigne cu Full metal panic.

Si un comic:

Revista Carusel nr. 1 din 2005, nu se mai gaseste nicaieri. Din cate am inteles e destul de cautata printre anumiti colectionari.

Asa ca va rog, daca sunteti interesati sau cunoasteti pe cineva care e interesat...va rog, vreau sa le vand urgent:)

Multumesc!

big_smile
YanYan

Last edited by yanyanyan (15.02.2012 17:28:11)

2

Re: Vand URGENT!!!

love hina sunt ale mele,ale mele ! tongue cat ceri ? daca le iau pe toate cat vrei ?

Last edited by aly-kun (06.10.2011 14:28:28)

3

Cat ceri pe revistele Shonen?

4

As vrea :
Full Metal Panic
Great Teacher Onizuka
Shonen Jump aprilie 2009 si martie 2009

5

Of mai , intreb prea tarziu : Cat ceri pe revistele Shonen Jump ? Dar pe Inuyasha ?   Dar pe insigne cu FMP big_smile?

"If you were to turn into a snake tomorrow and begin devouring Humans, and from the same mouth you devoured Humans, you cried out to me "I love you!" Would I still be able to say "I love you" the same way I do today?"

6

nu ai Gantz???

7

Uaaaaau cata lume a sarit smile)

Love Hina toate le dau pt. 270 lei, adica ar veni 30 lei pe volum

Shonen Jump 25 lei pe numar, 150 lei in total

Full Metal Panic novel vol. 1 e 25 lei

GTO vol. 1 e 30 lei

Inuyasha 25 lei pe volum, 125 lei in total

Insignele cu FMP le dau la 30 lei, dar nu stiu cum sa pun poza pe forum aici. Eventual cautati pe facebook yanyanyan70@yahoo.com, am poze acolo cu ele.

Gantz nu am.

AAA era sa uit. Daca cumparati Shonen Jump, va dau si ce am primit surpriza de la ele (ceva TCG originale cu Naruto, Dragonball si Yu Gi Oh).

As mai da si volumele cu DragonBall si cele cu Dr. Slump, dar numai daca le cumpara cineva PE TOATE. Dar sunt foarte multe. Am 7 volume Dr. Slump si 21 volume Dragonball.

De asemenea am si reviste LEVEL, cu jocuri cu tot, daca sunteti interesati de un numar anume.

Ah, ce salesman sunt! smile)

8

Salut
mar intresa Kagetora 6.9
Gto
Si Fullmeta panic

9

Kagetora le dau pe amandoua impreuna la 50 lei (25 lei volumul).

Pt. unele volume vad ca am prea multe oferte. Cum facem, primul venit - primul servit?

Last edited by yanyanyan (07.10.2011 18:42:04)

10

Ok

11

Cum facem?

12

Sa mai asteptam putin sa vedem la cine le convine pretul si la cine nu, si atunci selectam. Sa se hotarasca toata lumea clar ce vrea.

Nu ma asteptam sa fie asa multa lume interesata...hehe
big_smile

13

Ok eu as vrea Kagetora cele 2 si shoun jump

14

Cei care au intrebat primii au prioritate la respectivele volume.

Va rog sa ma anuntati daca inca mai doriti sau nu, sa stiu.
Astept weekend-ul asta sa primesc niste raspunsuri.

cool

15

love hina dau 25 lei pe volum<asa e bn?

16

Hm...ok, daca le iei pe toate toate toate (toate love hina ma refer) smile

Last edited by yanyanyan (07.10.2011 19:01:51)

17

ok,iau toate 9 volumele
poti sa mi le dai la nijikon?

18

Discutam pe PM

19

Love Hina e luat smile

20

ce volume din dragon ball ai?? si cu cat vinzi?

21

Dragon Ball il am complet(adica primele 16 volume) si Dragon Ball Z am de la 1 la 5.

Daca iti place Akira Toriyama, am de asemenea si Sandland, care e un singur volum, si Dr. Slump care e foarte amuzant, vol 1-7.

Daca le vand pe astea, vreau sa stiu ca le dau pe TOATE. 25 lei pe volum.

22

ma int dragon ball poate mai scazi oleak din pret

23

Ma intereseaza si pe mine Shonen Jump-urile (+chestiile pe care ziceai ca le-ai primit cu ele si le dai). Le dai cu 1 milion daca le iau pe TOATE ?  Platesc eu si taxele de transport prin posta.

"If you were to turn into a snake tomorrow and begin devouring Humans, and from the same mouth you devoured Humans, you cried out to me "I love you!" Would I still be able to say "I love you" the same way I do today?"

24

Cumpar Shonen Jump-ul din Ianuarie,si as vrea sa stiu ce revista mai are carti Yu-Gi-Oh, s-ar putea sa le cumpar si pe acelea.

25

Eu vreau sa le cumpar pe toate , iar el numai unul insa a intrebat de Shonen Jump-uri primul .... Cine are prioritate :S?

26

Martie si Aprilie sunt deja rezervate pt altcineva.

Aaaa ce sa ma fac cu voi, ca nu ma asteptam sa vrea toata lumea sa le cumpere  lol

27

Mai tarziu voi face o lista update-ata cu oferta.

28

Atunci le vreau eu pe toate restul smile) . Cu cat le dai ?

Aa,si sa-mi spui daca cumva se razgandeste persoana respectiva big_smile care vrea martie - aprilie big_smile.

29

Eu vreau decat ianuarie...si pe restul le poti lua tu, IchigoWolf big_smile ....

30

O Doamne ce de bataie pe Jump-uri XD.  Eu vreau cat mai multe .... sau in cazul asta ,ce ramane smile).